TİY yine kongre kararı aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY yine kongre kararı aldı


 

Zor günler geçiren TFF 2.Lig Beyaz Grupta zor günler geçiren ve düşme potasında bulunan Tarsus İdman Yurdu olağanüstü genel kurul kararı aldı.

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 2’nci Ligde kara bir sezon geçiren Tarsus İdman Yurdu ligin 23’ncü haftasında tarihinin en farklı mağlubiyetini alarak camiasını üzdü. Transfer tahtası kapalı olan Sarı Lacivertli ekip ikinci tüm maçlarına alt yapı oyuncuları ile çıkmıştı. İkinci yarı oynadığı 5 karşılaşmada  kalesinde 27 gol görürken rakip kaleye sadece 1 gol atabildi. Ligin 23’ncü haftasında Urfa deplasmanında Şanlıurfa’dan 11 gol yiyerek bardağı taşırdı.

Ligde 20 puan ile 17’nci sırada bulunan Tarsus İdman Yurdu hafta sonu evinde Somaspor ile sahaya çıkmaya hazırlanırken, camianın ligden çekilme çağrılarına karşı yönetimden genel kurul atağı geldi.

Geçen yıl içerisinde 3 defa genel kurula gitse de sorunlarına çözüm üretemeyen ve bugün toplam borcu 50 milyon TL’ye yaklaşan Tarsus İdman Yurdu’nda yönetim olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Yazılı bir açıklama yapan Başkan Cem Kavalcı “Seçim ilk etapta 4 Nisan 2023 Salı Günü saat 18:00’de Burhanettin Kocamaz Tesisleri’nde olacak çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise 11 Nisan 2023 Salı günü yine saat 18:00’de Burhanettin Kocamaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecektir. Yönetimi güçlendirmek üzere aldığımız bu karar kulübümüz adına hayırlı olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA