Akdeniz geleceğin yeteneklerini bekliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz geleceğin yeteneklerini bekliyor


 

Akdeniz Belediyesi, her yıl belli dönemlerde farklı branşlarda düzenlediği kurslarla Akdenizli çocukları sporla buluşturmaya, geleceğin yetenekli sporcularını keşfedip onları yetiştirmeye devam ediyor.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde, uzman antrenörler kontrolünde düzenlenen ücretsiz futbol kursuna katılmak isteyen 2013 ila 2016 doğumlu minikler için ‘Bahar Futbol Kursu Kayıt Dönemi’ başladı. Dün itibariyle (6 Mart 2023) başlayan kurs için başvurular 17 Mart 2023 tarihine dek devam edecek.

 

BAŞVURULAR KONTENJANLA SINIRLI…

Akdeniz Belediyesi’nin ücretsiz sunduğu ‘Bahar Futbol Okulu’ kursuna çocuklarını göndermek isteyen veliler, Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesisine (Toros Devlet Hastanesi Güneyi) bizzat gelerek kayıt oluşturabilir. Kontenjanlarla sınırlı olan başvurular için daha detaylı bilgi almak isteyenler veliler, ayrıca (05527690805) numaralı telefon üzerinden de iletişime geçebilir.

 

“SPORLA UĞRAŞAN ÇOCUK DAHA BAŞARILI OLUR”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, velilere yaptığı çağrıda; çocuklarını ücretsiz bahar futbol okuluna göndermelerini tavsiye etti. Sporla uğraşan çocukların, eğitim ve sosyal hayatlarında daha başarılı olduklarını belirten Başkan Gültak, “En kıymetli varlığımız ve geleceğimiz olan çocuklarımızı, hem sokağın yarattığı risklerden uzak tutmak, hem de onlara çok daha güzel ve sağlıklı bir gelecek sağlamak için, sevdikleri ve yetenekli oldukları spor dallarına kazandıralım” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA