Tarihi yenilgi! 11-0 | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarihi yenilgi! 11-0


 

Tarsus İdman Yurdu, Şanlıurfaspor’a konuk olduğu maçta 11-0’lık tarihi bir skorla kaybetti.

Barış ÇOBAN

 

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta tarihinin en kara dönemini geçiren Tarsus İdman Yurdu (TİY), tarihinin en kötü maçlarından birini yaşadı.  Ligin 2’nci yarısında alt yapı oyuncuları ile çıktığı tüm karşılaşmaları farklı kaybeden Sarı Lacivertli ekip, Şanlıurfaspor karşısında 11-0'lık tarihe geçecek bir skorla mağlup oldu. Ayrıca hala transfer tahtasını da hala açamamış olan TİY, kapanma ile karşı karşıya.

Zor günler geçiren Sarı Lacivertli ekip, ligin 25’inci haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor'a konuk oldu. Ligin 2’nci yarısında alt yapı oyuncuları ile çıktığı tüm karşılaşmaları farklı kaybeden Sarı Lacivertli ekip,  Şanlıurfaspor karşısında büyük hezeyana uğradı. Şanlıurfaspor'a 11-0'lık tarihi bir skorla kaybeden Sarı Lacivertli ekip, karşılaşmanın ilk yarısında kalesinde 7, ikinci yarısında ise 4 gol gördü.  Tarsus İdman Yurdu bu karşılaşmaya kadar topladığı 20 puan ile 17’ncı sırada yer alıyor. Diğer yandan hala transfer tahtasını açamamış olan TİY'in kapanması da söz konusu.

 

“GENÇLERE SAHİP ÇIKALIM”

TİY Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, tarihi yenilgi sonrası kulübün resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, “Hep beraber 100 yıllık camiamızın yanında olalım. Mevcut gençlerimize, takımımıza sahip çıkalım” çağrısı yaptı.

Kavalcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Şu anda yaşadığınız duygu halini çok iyi anlıyoruz. Sizden farksız şekilde bizlerde kahroluyoruz. Günlerce ettiğimiz mücadelenin sonucu bu olmamalıydı. Şu durumdan sorumlu tutulması gereken insanların şu anda kaçmış olması bizleri en çok kahreden şeylerden de biridir. Başta futbolcularla  kat karşılığında anlaşan Tarsus Belediye Başkanı sayın Dr. Haluk Bozdoğan olmak üzere, Hakan Yıldırım, Duran Çalışır ve Tolunay duman gibi birçok isim bu geldiğimiz noktadaki suçlulardır. Bu kişiler en kısa zamanda hukuk önünde hesap verecekler. Adalet er ya da geç tecelli edecektir.

Bu sene 100. Yılına giren camiamız şu anda içinde bulunduğu durumla 100 Yıl geriye doğru gitmektedir. Ben şahsım adına taşın altına gövdemi soktum fakat takımı bu borca sokanlar parmaklarını dahi taşa değirmedi.

Şunu bilmenizi isterim; çocuklarımız ile sezon sonuna kadar mücadele edeceğiz! Bu süreçte alacağız bazı radikal kararlar ile takıma bir etki ve yeni bir heyecan gelmesini planlıyoruz.

İyi günde herkes bu takımın yanında önemli olan kötü günde de bizim çocuklarımızın bizim takımımızın yanında olmak arkasında dimdik durabilmek! Kaçmak korkakların işidir, hep beraber 100 yıllık camiamızın yanında olalım. Mevcut gençlerimize, takımımıza sahip çıkalım.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA