TİY’de kaçınılmaz son | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’de kaçınılmaz son


 

Transfer tahtasını açamayan Tarsus İdman Yurdu, yeniden kongre kararı aldı. Ancak transfer yapamayan takımın ligde geriye kalan maçlara çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor.

BARIŞ ÇOBAN

 

Tarsus İdman Yurdu’nda sular durulmuyor. Kötü gidişatı önleyebilmek için 2022’de ardı ardına 3 kongre yapmasına rağmen sorunlarına çözüm üretemeyen TİY, verilen destek sözlerin yerine getirilmemesi üzerine transfer tahtasını açamayacağını duyurdu. Bu nedenle yönetim önümüzdeki sezon planlaması için yeniden kongre kararı aldı.

Ancak transfer tahtasını açamaması halinde küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya olan TİY’de kongrenin de dertlere çare olması zor gibi gözüküyor.

Kongre kararı ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Kavalcı, önümüzdeki günlerde yapacağı basın toplantısı ile kulübü bugünlere getirenleri isim isim kamuoyuyla paylaşacağını duyurdu. Kavalcı açıklamasında şunları söyledi; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 300 liraya kurduğu 100 yıllık camiamızı büyük bir krizin ortasında teslim aldık. Sezon başında yaklaşık 32 Milyon TL’ye kurulan bir takım vardı ve biz geldiğimizde alacaklarını alamadıkları için kulüpten ayrılmış futbolcuların gitmesi ile dağılmış bir takım ile karşılaştık. Çok çabaladık yeni bir oluşum için. Gönül verdiğimiz Tarsus İdman Yurdu’muzun yeniden ayağa kalması ve transfer tahtasının açılması için çok uğraştık. Belediye Başkanımız sayın Dr. Haluk Bozdoğan ile ilk etapta görüştük söz verdi ve transferi açacağı söyledi. Ne yazık ki bu sadece bir aldatma oldu. Açık çağrı yaptık bu taşın altına elini sokacak biri çıkarsa kulübü ona teslim edeceğimizi söyledik ama kulübümüze fayda sağlayacak kimse çıkmadı. Kayyuma bırakmayı düşündük fakat sürecin takımımıza fayda sağlamak yerine zarar vereceğini uzayacağını gördüğümüz için buna da gönlümüz razı gelmedi.

Son olarak kıymetli Eski Kulüp Başkanımız sayın Şahin Kırbıyık ile görüştük ilk etapta sıcak bakmasa da sonradan kulübümüze destek olacağını dile getirdi. Bunu sosyal medyada katıldığı bir canlı yayında da dile getirdi. Takımımızın düşmeyeceğini destek olacağını söyledi.

Bugün geldiğimiz noktada ne yazık ki yaşanan depremler sonrası 10 İl için yaptığı büyük maddi ve manevi yardımlardan sonra sayın Şahin Kırbıyık’ta takıma maddi anlamda katkı sağlayamamıştır. Bu netice ile takımımız transfer tahtasını açamayacaktır. Yeni sezon içinde çalışmalarımızı planlamaktayız. İlk iş yakın zamanda Yönetim Kurulu’muzu güçlendirmek adına bir de kongre kararı alacağız. Bu sezon yaşanan önemli gelişmeleri de yapacağımız canlı yayında sizlerle isim isim paylaşacağız. Bugün bu takımı bu duruma getirenlere elbette büyük Tarsus İdman Yurdu Ailesi gerekli hesapları soracaktır.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA