CHP’LİLER SOLUĞU ADLİYEDE ALDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’LİLER SOLUĞU ADLİYEDE ALDI!


 

Depreme rağmen iş makinelerinin durmaması nedeniyle eleştirilen Tisan’daki yapılaşma çalışmaları Silifke Belediye Meclisini karıştırdı. CHP’lilerin üzerine yürünen toplantıda hakaretler havada uçtu. MHP’li Başkan Sadık Altunok’un, CHP’li Erden Doğruöz’e, “Sen kim oluyorsun çakal” diyerek üzerine yürüyüp saldırmaya çalıştığı iddia edildi. CHP’li meclis üyeleri soluğu adliyede alırken ilçe yönetim Altunok’u hedef aldı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Silifke ilçesinde belediye meclis toplantısında gerilimli anlar yaşandı. Sık sık sert çıkışları ile gündeme gelen MHP’li Belediye Başkanı Sadık Altunok’un CHP’li meclis üyesine yönelik hakaret içeren sözleri sonrası adliyenin yolu tutulurken, parti de zehir zemberek bir açıklama ile yaşananları eleştirdi.

 

TİSAN’DA İŞ MAKİNELERİ DURMAYAN FARAS İNŞAAT ELEŞTİRİSİ GERİLİM YARATTI

Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin inşaatı ile son yıllarda nüfus patlaması yaşanan beldedeki barınma sorunu sık sık gündem olurken Tisan Yarımadası’nın imara açılması ilçede tartışmalara neden oldu. Faras İnşaatın depreme rağmen Tisan’daki konut projesi için iş makinelerini durdurması eleştiri konusu olurken konuyu Silifke Belediye Meclisine taşıyan CHP’liler hedef oldu.

 

“SEN KİM OLUYORSUN ÇAKAL”

Gündemde yer alan maddelerin oy çokluğu ile onaylandığı meclis toplantısının sonunda dilek ve temenniler bölümünde CHP’li Meclis Üyesi Erden Doğruözün’ün Tisan ile ilgili bilgi istemesi üzerine konuyla ilgili tartışma çıktı.

Çıkan tartışmada tansiyon yükselirken kısa süreli arbede de yaşandı. Hakaretlerin havada uçtuğu anlarda MHP’li Belediye Başkanı Sadık Altunok’un CHP’li meclis üyesine yönelik hakaret içeren sözler sarf ettiği öne sürüldü. İddiaya göre; Altunok’un, CHP’li Erden Doğruöz’e, “Sen kim oluyorsun çakal” sözleri damga vurdu.

SALDIRMAYA ÇALIŞTI

Tartışma sonucunda CHP’li meclis üyeleri soluğu adliyede aldı. CHP Meclis üyeleri Erden Doğruöz ve Nail Özkan Belediyle Başkanı sadık Altunok hakkında suç duyurusunda bulundular.

Erden Doğruöz yaptığı suç duyurusunda; “Dilek ve temenniler bölümünde Tisan konusunda bilgi almak istediğimi söyledim. Siz bilgi veremiyorsanız bürokratınız bilgi versin dedim. Vatandaşlar bizden Tisan konusunda bilgi istiyorlar, onları aydınlatmamız gerektiğini söyledim. Böyle söyleyince başkan bey celallendi ve ortam gerilmeye başladı. Hiddetlenince mikrofon eline çarptı ve düştü. Elindeki kağıtları attı ve elini ile dışarıyı göstererek, çık, dedi. Bu sırada üzerime yürüdü ve bana saldırmaya çalıştı. Bu sırada yanımda bulunan Şerife Yörükçü’yü iteledi.

Ben yalnızca Tisan konusunda bilgi istedim. Tisan’daki inşaatın durdurulup durdurulmadığını, ruhsatının bulunup bulunmadığını öğrenmek istedim. Ruhsat verildiyse ne zaman verildiğini öğrenmek istediğimi, bilgilendirilmem halinde vatandaşları da bilgilendireceğimi söyledim. Kendisini sakin olmaya davet eden meclis üyemiz Nail Özkan’a da, ‘Sen Kim Oluyorsun Çakal’ dedi. Korumalar kendisini dışarıya çıkardı ama hiddetini sürdürdü. Kamere görüntüleri elde edildiğinde tüm olaylar ortaya çıkacaktır. Bu olaylara tüm meclis üyelerimiz şahittir” diyerek, Başkan Altunok’tan şikayetçi olduğunu söyledi.

 

“SEN GEL BAKALIM DIŞARIYA”

Diğer CHP’li Meclis üyesi Nail Özkan ise, kendisinin sadece ortamı yatıştırmak için başkanı sakin olmaya davet ettiğini belirttiği ifadesinde, “Sakin ol başkanım dedim ama bana , ‘Sen Kim Oluyorsun Çakal’ dedi. O sırada Erdem Bey ve başkan bey atışıyorlardı. O sırada benim üzerime yürüdü, ‘Sen gel bakalım dışarıya’ dedi. Ayıp oluyor Başkanım dedim. Seni de beni de bu halk seçti, dedi. Korumalar başkanı dışarıya çıkardılar. O arada başkanın elini kaldırdığını ve vurmak istediği sırada başkanın elini Sait Oğuz ben tuttum diye söyledi. Bu olaya partimin meclis üyeleri şahittir” diyerek, Başkan Altunok’tan şikayetçi olduğunu söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA