Vali Pehlivan mesaiye hızlı başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan mesaiye hızlı başladı


 

Hatay’daki mesainin ardından önceki gün şehre dönen Vali Ali Hamza Pehlivan, yoğun mesaisine hızlı bir başlangıç yaptı. Binlerce depremzedenin göçü ile büyük bir hareketlilik yaşanan kentte Vali Pehlivan, afet koordinasyonu için kurmayları ile toplantı üstüne toplantı yaparak brifing alırken ardından sahada incelemeler yaptı.

Haber Merkezi

 

Depremler sonrası 23 gün Hatay’da koordinatör vali olarak grev yapan ve önceki gün kente dönen Vali Ali Hamza Pehlivan, yoğun mesaisine hızlı bir başlangıç yaptı.

Ayağının tozuyla Mersin İli Afet Koordinasyonu ve Afet Çalışma Gruplarının faaliyetleri hakkında değerlendirme toplantısına başkanlık eden Vali Pehlivan, çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı.

Valilik toplantı salonunda Vali Yardımcıları ve Merkez İlçe Kaymakamlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Mersin’den deprem bölgesine gönderilen arama kurtarma ekipleri, iş makineleri, ayni yardımlar ile ilde misafir edilen depremzedelerin sağlık, barınma, iaşe, eğitim ve diğer tüm ihtiyaçlarına yönelik yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin sunum gerçekleştirilerek, süreç hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

 

AFAD LOJİSTİK MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Pehlivan ayrıca gün içinde, deprem bölgesinden gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere Cnr Expo’da kurulan Afad Lojistik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Vali Pehlivan, ülkemizin dört bir yanından kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum teşkilatları, iş adamları ve hayırsever vatandaşlar tarafından gönderilen ayni yardımların koordine edildiği lojistik merkezinde incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı Abdulhamit Erguvan’dan bilgiler aldı.

 

BARINMA KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yine aynı gün Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Barınma Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Pehlivan; Barınma Komisyonu üyelerinden, deprem bölgesinden ilimize gelerek Valilik ve Kaymakamlıklara barınma ihtiyacı konusunda başvuru yapan vatandaşların, misafir edildiği KYK yurtları, gençlik kampları, kamu misafirhaneleri, otel ve pansiyonlar hakkında bilgiler alarak, bu tesislerde kalan 62 bin 371 vatandaşa sunulan hizmetleri değerlendirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA