AKP Mersin İl Başkanı Adem Aldemir oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP Mersin İl Başkanı Adem Aldemir oldu


 

Mersin’de uzun süre il başkanlığı yapan Cesim Ercik’in milletvekili aday adayı olması sebebiyle boşalan koltuğa Adem Aldemir getirildi.

Hediye Eroğlu

 

Türkiye 14 Mayıs’ta genel seçime gitmeye hazırlanırken partiler hazırlıklarına hız verdi. Bu kapsamda Mersin’de 7 yılı aşkın süredir il başkanı olan ancak 26 Ocak’ta milletvekili aday adayı olması sebebiyle istifa eden Cesim Ercik’in yerine gelen isim bir ayı geçen süre sonunda belli oldu.

İl başkanlığına getirilecek isim Ankara' da belirlendi. Görüşme için çağrılan isimler; Lütfi Parıltı, Ramazan Tüzün, A. İhsan Gök ve Adem Aldemir olurken, seçilen isim sürpriz oldu. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Mersin İl Başkanlığına, başkan vekilliği görevini yürüten Adem Aldemir atandı.

Partiden yapılan duyuruda, “Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Sayın Cesim Ercik’e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Görevde kaldığı 7 yılı aşkın sürede Cesim Ercik, 2017’de anayasa referandumu, 2018’de cumhurbaşkanlığı seçimleri ile aynı yıl yapılan genel seçimler ve 2019 yerel seçimlerinde partinin istediği başarıyı yakalayamamasına rağmen bu görevde en uzun süre kalan il başkanı oluştu.

Mersin İmam Hatipliler Derneği Başkanlığı da yapan yeni ve yeni görev tebliği bizzat Genel Başkan Erdoğan tarafından yapılan Aldemir, atama kararını Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den aldı. Sosyal medya hesabından ataması ile ilgili “Bu kutlu davada milletimize hizmet yolunda dava ve yol arkadaşlarımızla birlikte çalışacağım” mesajı paylaşan Aldemir’in 14 Mayıs seçimlerini kısa bir süre kala yapılan ataması ile nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA