Tarsuslu Periler 7’de 7 hedefinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsuslu Periler 7’de 7 hedefinde


 

TKBL’de kalan son 7 haftada 7’de 7 yaparak şampiyon olmayı planlayan Tarsus Kadın Basketbol Takımı, Cumartesi günü Elazığ İl Özel İdareyi ağırlayacak. Tarsuslu Periler kalan 5 iç saha maçını Elazığ’da dahil Tarsus Spor Salonu’nun hasar alması nedeniyle Mersin’de oynayacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Ülkeyi yasa boğan ve 11 ilde yıkım yaşatan depremler nedeniyle liglere verilen aranın sona ermesi ile Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nde (TKBL) 23. hafta maçlarının tarihleri belli oldu.

TKBL’de mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Elazığ İl Özel İdare oynayacağı maç ile parkeye inmeye hazırlanıyor. 4 Mart 2023 günü saat 14:00’de Mersin Edip Burhan Spor Salonunda oynanacak karşılaşma ile şampiyonluk mücadelesine kaldığı yerden devam edecek olan Tarsuslu Periler, taraftarına destek çağrısı yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, maç günü saat 11:00'da Tarsus Mehmet Çelebi Spor Salonu’ndan maçın oynanacağı salona ücretsiz servis kaldırılacağı duyurularak, “Haydi Tarsus tribüne, takımını yalnız bırakma” çağrısı yapıldı.

 

TARSUS MAÇLARINI MERSİN’DE OYNAYACAK

Takımın maçını neden Mersin’de oynadığına ilişkin soru işaretleri de acı bir gerçeği ortaya çıkardı. Tarsus Spor Salonu’nun kolonlarının aldığı hasar sonucu maçlarını Mersin’de oynamam kararı aldı. İç sahada 5 maçı olan takım, federasyon ile yaptığı görüşmeler sonucunda maçlarını Edip Burhan Kapalı Spor Salonu’nda oynayacak.

 

“7’DE 7 YAPACAĞIZ”

TKBL’de şampiyon olma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen Tarsus Belediyesi Kadın

Basketbol Takımı, ara öncesi son olarak Diba’yı deplasmanda 53-83 yenerek araya mutlu girmişti. Ligde fırtına gibi esen Tarsuslu Periler, kalan 7 maçının 7’sini de kazanarak şampiyon olmayı planlıyor.

Takım Koçu Mustafa Secerlioğlu; takımda eksiğin olmadığını ve hazırlıklarının sürdüğünü söyleyerek, “Hedefimiz artık 7’de 7 galibiyet ile ligi şampiyon bitirerek şu süreçte yüreklere biraz su serpmek istiyoruz. Hedefimiz belli, ikinci bir olasılığı düşünmüyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA