Hayat Boyu Öğrenme Birimi Hatay’a uğurlandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hayat Boyu Öğrenme Birimi Hatay’a uğurlandı


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Hayat Boyu Öğrenme Birimi, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nce oluşturulan “Destek Koordinasyon Merkezi”nde depremzedelere destek olmak için Hatay’a gitti.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Hayat Boyu Öğrenme kurumlarında görev yapan iki idareci ve beş öğretmenden oluşan ekibi, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nce oluşturulan "Destek Koordinasyon Merkezi" nde hayat boyu öğrenme kursları açmak ve vatandaşlara destek olmak için Hatay’a uğurladı.

Uğurlamada konuşan Koca, "Türkiye olarak bu zorlu günleri aşmak için devletimiz ve milletimiz omuz omuza verdik. Ülkemizin her köşesinden afet bölgesine yardımlar gönderiliyor. Vatandaşlarımız, yaraları sarmak için gönüllü olarak afet bölgesine gidiyorlar. Bizler de Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak afet bölgesine her türlü katkıyı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayat Boyu Öğrenme kurumlarımızın tamamında öğretmenlerimiz, usta öğreticilerimiz, kursiyerlerimiz canla başla çalışarak afet bölgesinde ihtiyaç duyulan birçok malzemenin üretimini yapıyorlar. Bugün Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzce oluşturulan "Destek Koordinasyon Merkezi" ne katkı sunmak üzere hayat boyu öğrenme ekibimizi Hatay iline uğurluyoruz. Destek Koordinasyon Bölgesi'nde görev yapacak ekibimiz yine hayat boyu öğrenme kurumlarımız tarafından üretilen çeşitli yardım ve açılacak kurslar için ihtiyaç duyulan sarf malzemelerini de bölgeye götürüyorlar. Hayat Boyu Öğrenme birimimizin Mobil Kurs Aracı da yarın itibariyle açık öğretim kayıtları almak ve kurs vermek amacıyla Hatay'a ulaşacak. Afet bölgesi için desteklerini esirgemeyen tüm meslektaşlarıma, tüm vatandaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki devletimiz ve milletimiz el ele, hep birlikte bu yaraları saracağız. Allah milletimize bir daha böyle bir acı yaşatmasın" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA