TİY tutunacak dal arıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY tutunacak dal arıyor


 

Zor güler geçiren düşme hattındaki Tarsus İdman Yurdu (TİY) tutunacak dal arıyor.

ALİ ŞANLI

 

Zor bir sezon geçiren Tarsus İdman Yurdu (TİY) tutunacak dal arıyor. TFF 2’nci ligde zor bir süreç yaşan Tarsus ekibi 5 Mart’ta kadar transfer yasağını kaldırmaması halinde ligden çekilme kararını hayata geçirecek. Kentin ilgisizliği, İş insanların da elini ayağını çekmesi Tarsus İdman Yurdu’nu kapanma ile karşı karşıya bırakmıştı.

Yeni seçilen başkan Cem Kavalcı kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla taraftarını bilgilendirse de henüz transfer tahtasının açılması için gerekli kaynağı bulamadığını açıkladı.

BİR ENKAZI DEVRALDIK

Tarsus İdman Yurdu kulüp başkanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise tamamı şu şekilde; “TFF’nin yeniden duyurduğu gibi transfer süreci 5 Mart 2023’e kadar uzatılmıştır. Kapalı olan transfer tahtamızın açılması için elimizden ne geliyorsa yapmakta olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Her geçen gün çalışmalarımızı sürdürüyor ve çözüm odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Yönetim Kurulumuz göreve geldiğinde bizlere bırakılan bir enkazı devraldık. Elimizdeki oyuncuların tek tek gidişine şahitlik ettik. Sezon başında 32 Milyon TL’ye yakın bir bütçe ile kurulan takım henüz ligin ilk devresi tamamlanmadan dağılmıştı.

 

“HUKUKİ İŞLEM BAŞLATACAĞIZ”

Hiçbir kulüpte olmayan anlaşmalar yüzünden takımımız hem dağılmış hem de gidenler alacaklarının tamamını maç oynamadan alacakları şekilde anlaşmalar yapmışlardır. Buna izin veren Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu’na da gerekli hukuki işlemleri kulübümüz adına başlatacağımıza dair herkesin bilgisi olsun. İçişleri Bakanlığı’na dilekçe yazıp tüm yaşanan transfer sürecinin incelenmesini talep edeceğiz.

 

HAKSIZ KAZANÇ İFŞA EDİLECEK

Ayrıca 7 veya 10 maç oynayıp haksız kazanç kendine sağlayan tüm futbolculardan TFF başta olmak üzere birçok mecralarda şikayetçi olup tek tek duyuracağız. Tarsus İdman Yurdu 100 yıllık büyük bir camiadır. Bu kulübe zarar veren herkesi tespit edip yasal süreci başlatacağız. Yazının başına dönmek gerekirse, kulübümüzün transfer tahtasını açmak için elimizden gelen çalışmaları sürdürüyoruz. En büyük önceliğimiz transferi açıp takımımızı ligde tutmaktır. Bunu da başarmak için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.” 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA