Akkuyu AŞ: ‘İddialar doğru değil’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akkuyu AŞ: ‘İddialar doğru değil’


 

Haber Merkezi

 

Akkuyu Nükleer A.Ş.’nin deprem bölgesine gönüllü giden işçilerin işten çıkarıldığı yönündeki iddialara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada iddiaların gerçekleri yansıtmadığı belirtilerek, “Akkuyu Nükleer A.Ş. olarak yaşadığımız büyük afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.

Akkuyu Nükleer A.Ş., Türkiye Cumhuriyeti’nin yaşadığı bu büyük acıyı birlikte göğüslemek için elinden gelen yardımı ve gayreti sergilemekte, Akkuyu NGS sahasında yürütülen inşaat ve montaj çalışmalarının proje takvimine uygun olarak sürdürülmesi ve böylelikle Türkiye'nin kısa bir sürede dünya nükleer topluluğuna üye olması için gerekli tüm tedbirleri de almaktadır.

Bugün sosyal medyada ve bazı basın kuruluşlarında yer alan, deprem bölgesine giden gönüllülerin işten çıkarıldığına dair iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Akkuyu Nükleer A.Ş.  olarak büyük devletlerarası bir projenin uygulanma sürecini olumsuz etkileyen ve gerçeği yansıtmayan her türlü bilginin yayınlanmasını yakından takip etmekteyiz. Akkuyu Nükleer A.Ş., bu asılsız iddiaları ortaya atanlar hakkında gerekli yasal başvuruları yapma hakkını saklı tutmaktadır” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA