MTSO Adıyaman’da TOBB toplantısına katıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO Adıyaman’da TOBB toplantısına katıldı


 

Haber  Merkezi

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olup 11 ili etkisi altına alan iki büyük deprem sonrası bölgenin hızla yeniden kalkındırılması adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) destek faaliyetlerini sürdürüyor.

Türkiye genelindeki oda ve borsa başkanları ile deprem bölgesi Adıyaman'da, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

İlk günden itibaren bölgeye gönderilen yardımların ardından Türkiye genelindeki oda ve borsa başkanları Adıyaman’da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ın da katıldığı toplantıda bölgenin yeniden kalkındırılması adına başta kalıcı konutlar olmak üzere neler yapılabileceği görüşülüp yeni yol haritası değerlendirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA