Vali Pehlivan Mersin’e döndü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan Mersin’e döndü


 

Depremlerin ardından Hatay’a koordinatör vali olarak atanan ancak depremzedelerin kente yoğun göçü sonrası kente geri gönderilmesi için çağrı yapılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan görevinin başına geri döndü.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye’yi yasa boğan 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahmanmaraş depremleri sonrası AFAD bazı valileri bu illere koordinatör vali olarak görevlendirdi.

AFAD’dan yapılan açıklama kapsamında 6 Şubat günü bölgede koordinasyona destek olmak amacıyla Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın Hatay’da görevlendirildiği bildirildi.

 

“GÖÇ VAR VALİ GERİ GELMELİ” ÇAĞRILARI ÖNE ÇIKTI

Aradan geçen bir hatayı aşan sürenin ardından deprem bölgesinden tahliyelerde ve taşınmak isteyenlerin gitmek istediği illerde öne çıkan Mersin’e büyük bir göç yaşanırken Vali Pehlivan’ın şehrin koordinasyonu ve ihtiyaçların temini için kente dönmesi çağrıları sık sık gündeme getirildi.

Bu çağrıların ardından deprem bölgesi Hatay’a)koordinasyon için görevlendirilen Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın yerine vekaleten İçişleri Hukuk Hizmetler Genel Müdürü Harun Sarıfakıoğulları görevlendirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA