MİY, Ordu’yu devirdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY, Ordu’yu devirdi


 

ALİ ŞANLI

 

TFF 3.Lig 1. Grupta haftanın maçında Mersin İdman Yurdu ile Orduspor evinde karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu’nda oynanan 6 puan değerinde ki maç nefesleri kesti. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen karşılaşmayı yaklaşık 10 bin kişi izledi.

 

İLK YARININ GALİBİ MERSİN

Karşılaşmada ilk yarı her iki ekipte maça kontrollü başladı. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın dengeli geçtiği dakikalarda Kırmızı Lacivertli ekip dengeyi değiştiren golü buldu. Maçın 33’ncü dakikasında Erdem Onur Bektaş ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu golle Mersin İdman Yurdu’nun üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarı da ilk yarı olduğu gibi iki takım kontrollü başlayarak pozisyon üretmekte zorlandı. İkinci yarının ortalarında 60. Dakikada devre arası takıma katılan Kaan Bağış ile skoru 2-0’a getirdi. Bu golden sonra konuk ekip defans güvenliğini bırakarak daha çok Mersin kalesine gitmek istedi. Ancak MİY kontra ataklarla rakip kalede tehlike yaratmaya başladı. Bir çok kontra atak Mersin İdman Yurdunun ilerde çoğalamadığı için ceza sahası içinde eridi. Maçın son bölümlerinde MİY kalesini iyi savununca Orduspor ciddi pozisyon üretmedi. 6 puan değerin de ki karşılaşmayı MİY 2-0 kazanarak en yakın takipçisine 5 puan fark atmış oldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA