MSK, liderliğini sürdürdü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK, liderliğini sürdürdü


 

Haber Merkezi

 

Misli com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe Koleji’ni konuk etti. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi 82-77 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Jones, Carberry, Kerem, Oğuzhan ve Alp beşlisiyle çıkan MSK ekibi ilk periyotta oyun üstünlüğünü rakibine kabul ettirmeye çalıştı. Karşılıklı basketlerle geçen ilk periyodun sonlarına doğru inisiyatifi eline alan Carettalar rakibine 23-15'lik bir üstünlük sağladı.

İkinci periyotta oyunun temposuna ayak uyduramayan ve savunmada hatalar yapan  MSK ekibi, rakibinin hücumlarına  karşılık veremedi. Bu çeyrekte oyun insiyatifini eline alan Fenerbahçe soyunma odasına 42-44 önde girdi .

Üçüncü periyotta da benzer bir oyun sergileyen Carettalar, Carberry’in çabasıyla oyunu dengede tutmayı başardı ve son çeyreğe 60-62'lik skorla girdi.

Son çeyrekte taraftarının da gücünü arkasına alan Carettalar, yine Amerikalı oyuncusu Tobin Carberry’nin sahneye çıkmasıyla  birlikte oyun inisiyatifini yeniden ele geçirdi  ve maçı 82-77’lik skorla kazanmasını bildi.

Bu zorlu karşılaşmada Tobin Carberry 37 sayıya ulaşarak, kariyer rekoruna yaklaşan bir performans sergiledi. Bu sonuçla MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi zirvedeki yerini korumuş oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA