MESKİ’deki yangının nedeni belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ’deki yangının nedeni belli oldu


 

MESKİ yeni hizmet binası açılış töreninde, yapının çatı katında çıkan yangının nedeni belli oldu. Elektrik kontağından çıkan yangın hasara neden oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (MESKİ) yeni binasının açılışında çıkan ve korkuya neden olan yangının nedeni belli oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in iş bilmez kadroları skandal bir açılışa imza attı. Seçer’in 41 açılış programı kapsamında dün MESKİ’nin Silifke Caddesi üzerinde inşa edilen yeni hizmet binası açılış töreninde, yapının çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı! Korku dolu anlar yaşanan olaya itfaiyenin müdahale etmesi gecikti. İstiklal Caddesi’nde gecikmeli olarak devam eden yenileme çalışması nedeniyle trafik sıkışlığı yaşanan kent merkezindeki yangına itfaiyenin müdahale zorlaştı.

Yangın belediye personeli tarafından söndürülürken olayla ilgili inceleme başlatıldı. İtfaiye yangın söndürüldükten sonra olay yerine gelebilirken bölgedeki yoğun trafiğin ekiplerin gelmesini engellemesi tepki çekti.

 

4 YILDA ZOR BİTTİ

Burhanettin Kocamaz döneminde gençlik merkezi olarak inşaatına başlanan yapı, Vahap Seçer’in göreve gelmesinin ardından ancak 4 yıl sonra hizmete açılmakla eleştirilerinin odağındaydı. Zaten sorunlu olan Silifke Caddesinde trafiği ve yoğunluğu arttıracağı eleştirilerinin de odağında olan yapının, karşısındaki Tevfik Sırrı Gür otoparkının tam olarak bitirilememesi nedeniyle park sorunu da beraberinde getirmesi endişesi yaşanıyor.

 

NEDENİ BELLİ OLDU

Öte yandan Mersin'de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) hizmet binasının açılışı sırasında çatıda çıkan yangının elektrik aksamından çıktığı belirlendi. Binada hasar tespit çalışmalarının sürdüğü bildirildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA