Çukurova evinde zorlanmadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çukurova evinde zorlanmadı


 

Geçen hafta deplasmanda Uludağ’ı zor yenen Çukurova Basketbol, evinde ligde düşme potasında yer alan Kayseri Basketbol’u 70-56 mağlup etti.

BARIŞ ÇOBAN

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, şampiyonluk yarışını sürdürüyor.

Geçen hafta deplasmanda başa baş oyun ortaya koyan Uludağ Basketbol’u son dakikada zor yenen ÇBK, bu hafta ise evinde düşme potasındaki Kayseri Basketbol’u rahat geçti.

Gray, Bonner ve Cornelius gibi ilk 5'in üç önemli ismi olmamasına rağmen Çukurova rakibi karşısında üstünlüğü hemen aldı. Williams ile pota altını domine eden ev sahibi Asena ve Gökşen ile dışarıdan sayılar bulurken, farkı erkenden çift hanelere çıkardı. Başantrenör Iniguez daha çok fazla süre almayan isimleri değerlendirirken, ilk çeyreği Çukurova 23-15 önde bitirdi.

İkinci periyotta da Çukurova fırtınası devam etti. Bunda Asena'nın üst üste iki üçlüğü başrolü oynadı. Melikgazi Kayseri, ilk çeyreğe göre sahaya biraz daha fazla direnç koysa da soyunma odasına 38-31'lik skorla üstün giden taraf Çukurova oldu. Hayes ve Williams'ın çift hanelere çıktığı üçüncü çeyrekte konuk ekip de Sevgi ve Calveion ile ayakta kalmaya çalıştı. Çukurova aradaki farkı korurken, son 10 dakikaya da 59-51'lik skorla 8 sayılık avantajla girdi.

Hayes'in sayılarına devam etmesinin yanında iyi savunma yapınca Çukurova farkı her dakika artırmayı başardı, salondan da 70-56 galip ayrıldı. Çukurova'da Hayes 16 sayıyla en skorer isim olurken, Asena 13, Williams 12, Gökşen de 11 sayıyla çift hanelere çıktı.

 

ÇUKUROVA MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE: Asena 13, Gamze, Williams 12, Hayes 16, Crvendakic 6, Özge 7, Gökşen 11, Cansu, Sinem 2, Esra 3

MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL: Sevgi 17, Calveion 13, Şuğranur 8, Daugile 4, Feray 4, Zeynep 2, Eylül 2, Burcu 2, Nisa 2, Mısra 2


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA