Tarsuslu Periler araya mutlu girdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsuslu Periler araya mutlu girdi


 

TKBL’de şampiyon olma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ara öncesi Diba’yı deplasmanda 53-83 yenerek araya mutlu girdi. Ligde fırtına gibi esen Tarsuslu Periler, kalan 7 maçının 7’sini de kazanarak şampiyon olmayı planlıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nde (TKBL) 22. haftanın açılış müsabakasında Tarsus Belediyesi, Diba Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Ankara’da Sinan Şamil Sam Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı lider Tarsus, 53-83 yenerek, milli maç edeniyle verilen iki haftalık araya mutlu girdi.

 

“OYUNUN TEMPOSUNU KONTROL ALTINA ALDIK VE GALİBİYETİ HANEMİZE YAZDIRDIK”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Takım Koçu Mustafa Secerlioğlu; “Karşılaşmayı kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar üstün bir Basketbol oynadık. Maçın ilk periyorunda boyalı alandaki üstünlüğümüzle birlikte 12 sayı farkı yakaladık. 2. Periyotta hızlı hücumlarımızı sayıya çevirerek devreye 16 sayı farkla girdik. 3. Periyot Savunma direncimizi sertleştirerek 30 sayı farkı yakaladık. 3. Periyodun ortasından maçın sonuna kadar genç oyunculara süre vererek maçı kazandık. Savunmada ise karşı takımın iç ve dış rotasyonuna göre savunma hamlelerimizi yaptık ve zor atışlara yönlendirdik. Oyunun temposunu kontrol altına aldık ve galibiyeti hanemize yazdırdık” dedi.

 

“KALAN 7 MAÇI KAZANARAK ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Maç sonu takımının istatiksel verilerini de paylaşan Koç Secerlioğlu; “Baktığımızda skor dağılımı gayet iyi durumda Dilara Lafatan 14 Sayı 6 Ribaund 4 Asist, Ebru Torun 13 Sayı, 5 Asist, Nihal Güngör Yıldırım 24 Sayı, 4 Ribaund, 5 Asist, Yağmur Bul 8 Sayı, 6 Ribaund, 8 Asist, Sasha Goodlett 17 Sayı 7 Ribaund 4 Asist ile mücadeleyi tamamladık.

Oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerçekten sahada sergilediği performanstan ötürü mutluyum. Ligin kalan 7 maçını da kazanarak, şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA