Lider zor maça çıkacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Lider zor maça çıkacak


 

Geçen hafta deplasmanda Uludağ’ı zor yenen Çukurova Basketbol, bugün evinde ligde düşme potasında yer alan Kayseri Basketbol’a konuk edecek.

BARIŞ ÇOBAN

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, şampiyonluk yarışını sürdürüyor.

Geçen hafta deplasmanda başa baş oyun ortaya koyan Uludağ Basketbol’u son dakikada zor yenen ÇBK, bu hafta ise evinde Kayseri Basketbol’u konuk edecek. 

Ligin ikinci yarısında oynadığı müsabakalarda istenilen sonuçlara imza atamaması ligin sonuna doğru sıralamada yaşadığı gerilemeyi durdurmayan ve aldığı bu sonuçlarla düşme potasından çıkamayan Kayseri ekibinin sert bir maça imza atması bekleniyor.

Avrupa macerası devam ettiği için rakiplerine göre daha yorgun olan Çukurova ekibinin zorlu maçtan galip gelmesi için geniş kadrosundan faydalanarak üstünlük sağlamaya çalışması bekleniyor.

 

TARAFTAR İÇİN KULÜPTEN HAMLE BEKLENİYOR

Bugün saat 18:00’de oynanacak karşılaşmada Çukurova’nın taraftar desteği için kulübün adım atması bekleniyor. Son zamanlarda bu yöndeki eleştirileri göz önüne alması beklenen ÇBK yönetiminin, Avurap’da olduğu gibi lig maçında da tribünleri doldurması için hamle yapması bekleniyor. Kulübün bu yönde bir atak yapmaması halinde takım, kritik haftada boş tribünlere oynama tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA