Zaman daralıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zaman daralıyor!


 

Transfer tahtasını açamadığı için zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu’nun 8 Şubat’ta tamamlanacak ara transfer dönemi nedeniyle zamanı daralıyor!

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci ligde sezona şampiyonluk parolası ile başlayan, bu yıl 100’ncü yılını kutlayacak olan Tarsus İdman Yurdu zaman daralıyor. Elinde profesyonel oyunculardan kurulu bir kadrosu bulunmayan Tarsus İdman Yurdu’nun, geçmişten gelen borçlarının bulunması nedeniyle transfer tahtası da kapalı. Transfer tahtasının açılması için milyonlarca TL’lik borcun Federasyona yatırılması gerekirken, ara transfer döneminin de tamamlanmasına az bir süre kaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre 12 Ocak’ta başlayan ara transfer dönemi, 8 Şubat tarihinde tamamlanacak. Bu süre içinde transfer tahtası açılmaz ise Tarsus İdman Yurdu’nun ligde kalması mucizelere kalacak. Bunun yanında kulübün yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle, tesislerin elektriklerinin kesilmesi, personel alacaklarının ödenememesi, günlük masrafların dahi karşılanamaması taraftarlarının tepkilerine neden oluyor.

Tarsus İdman Yurdu 21 haftada topladığı 20 puanla 16’ncı sırada bulunuyor. İkinci yarı henüz galibiyeti bulunmayan Sarı Lacivertli ekip hafta sonu Isparta’da Isparta 32 Spor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA