Düğüm çözülüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Düğüm çözülüyor


 

Son haftalara girilen çekişmeli karşılaşmalara sahne ola Mersin Süper Amatör Lig’de düğüm çözülüyor.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligde son haftalara girildi. A Grubunda Mersin Camspor ligde kazanırken maç dönüşü kaza yaparak yürekleri ağza getirdi. B grubunda ise lider değişti. Mersin 33 FK zorlu haftada bir basamak altında olan Erdemli Belediyespor’u yenerek play-off’u garantiledi. A grubunda bir mucize olmaz ise Tarsusgücü lige veda eden ilk takım olacak.

 

KAZA GEÇİRDİ

A grubunun lideri Camspor normal sezonun son düzlüğünde İdman Yurdu 1925’i yenerek rahat bir galibiyet aldı. Çopurlu’da oynanan karşılaşmayı 4-1 kazanarak play-off öncesi morallendi. 44 puanla liderlik koltuğuna oturan Mavi Beyazlı ekip maç dönüşü küçük bir kaza atlattı. Maç sonrası yola çıkan Camspor sorunlu Çopurlu yolunda arabanın kayması ile yoldan çıkan arabada hasar oluşurken oyuncularda hafif sıyrıklarla atlattı.

AKDENİZ GARANTİLEDİ

Play-off için mücadele eden iki ekip Akdeniz Belediyespor ve Silifke İdman Yurdu Seyfi Ali Türkoğlu sahasında karşı karşıya geldi. İlk yarısı çekişmeli geçen maçta ilk öne geçen ekip Akdeniz Belediyespor oldu. 1-0 öne geçen Mavi Beyazlı ekip 2’nci golü bulmakta zorlanınca konuk ekip ataklarını sıklaştırdı. Kazanılan duran topu gole çeviren Silifke temsilcisi maça eşitliği getirdi 1-1.

Yene golden sonra tekrar atak üstüne atak geliştiren Akdeniz Belediyespor arka arkaya bulduğu gollerle biranda 4-1 öne geçti. Aldığı galibiyet ile play-off’u garantileyen Mavi Beyazlı ekip rakibini ise play-off’un dışında bıraktı.

LİGE VEDA ETTİ

Ligin son sırasında yer alan Tarsus Belediyespor Toroslar deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Tarsus ekibi karşılaşmayı 2-1 kaybederek lige veda eden ilk takım oldu. 17 haftada 7 puan toplaya bilen Tarsus ekibi bir alt lige düştü.

B grubunda ise play-off’a çıkacak takımlar ve lige veda edecek takım son hafta belli olacak. Son haftanın oynanacağı B grubunda liderlik koltuğunda Mersin 33 FK oturuyor.

MERSİN 33 FK GARANTİLEDİ

Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligden düşen Mersin 33 FK B grubunda son haftaya lider girdi. Zorlu hafta ligde 2’nci sırada bulunan Mersin 33 FK ile 3’ncü sırada ki Erdemli Belediyespor karşı karşıya geldi. Tempolu ve keyifli geçen maçta ev sahibi Mersin FK 1-0 kazanarak play-off’u garantiledi. Konuk ekip Erdemli temsilcisi aldığı mağlubiyet ile play-off potasının dışında kaldı.

B grubunda son hafta Erdemli Belediyespor’un kazanması yetmeyecek. Erdemli kazanarak rakipleri Yörükspor ve Mut İdman Yurdu ekiplerinden birinin mağlup olmasını bekleyecek.

MUT UMUTLANDI

B Grubunun diğer kritik maçında Mut İdman Yurdu ile Erdemli Yörüskpor karşılaştı. Başa baş oynanan karşılaşmada tek gol çıktı. Ev sahibi Mut ekibi attığı tek golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak son haftaya umutlu girdi. Aldığı galibiyetle 2 basamak çıkarak ligde 2’nci sıraya yerleşti. Mut İdman Yurdu ligde son hafta ligde hedefsiz kalan Akdenizgücü ile oynayacak. Yörükspor ise son hafta Erdemli derbisine çıkacak. Erdemli Yörükspor Erdemlispor ile oynayacak. Bu grupta lige veda edecek ekip son hafta maçlarının sonunda belli olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA