Sahte hakim savcılara suç üstü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sahte hakim savcılara suç üstü


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de kendisini savcı ve polis olarak tanıtan şüpheli şahıs suçüstü yakalandı. Edinilen bilgiye göre; Şikayetçi S.K’YI (65) kendilerini polis-savcı olarak tanıtan şahıslar, kimlik bilgilerinin kuyumcu soygununda kullanıldığının öne sürerek, para ve altın talep etti.

Para ve altınları eve gelecek olan polise teslim edilmesini isteyen dolandırıcılar, mağdurun durumdan şüphelenerek ihbarda bulunması üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri mağdurun ikameti ve çevresinde tedbir aldı. Şüpheli şahsın mağdur şahıstan 111 bin 500 TL, 325 Euro, bin 15 dolar, 42 adet çeyrek, 17 adet yarım altın, 19 adet tam altın, 1 adet cumhuriyet altım, 1 adet 22 ayar bileziği aldığı esnada suç üstü yapıldı. Şüpheli A.Ş.M (20) isimli şahıs ekiplerce suçüstü yakalandı. Para ve altınlar mağdur S.K (65) ye teslim edilerek, şüpheli A.Ş.M (20) mevcutlu olarak adli mercilere sevk edildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA