Belirsizlik sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Belirsizlik sürüyor


 

Kaderine terk edilen Tarsus İdman Yurdu’nun hafta sonu evinde oynayacağı maça çıkıp, çıkmayacağı belirsizliğini koruyor.

Ali Şanlı

2’nci Lig Beyaz Grupta zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu’nda hafta sonu evinde oynayacağı Menemen Futbol Kulübü maçına çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor. Transfer tahtası kapalı olan, bir çok oyuncusunun ayrıldığı, ikinci yarı oynadığı 2 karşılaşmaya alt yapı oyuncuları ile çıkan Sarı Lacivertli ekipte Pazar günü oynayacağı lig maçına çıkıp çıkmayacağı belli olmaması en çok taraftarını üzüyor.

Kentten destek alamayan, iş insanlarının elini ayağını çektiği Tarsus İdman Yurdu kaderine terk edildi. Kısa süre içinde transfer tahtası açılmaz ise yönetimin Kulübü kapatacağız, maçlara çıkmayacağız açıklamasının ardından olumlu olumsuz hiçbir tepkinin gelmemesi taraftarının tepkilerine neden oluyor. Tarsus İdman Yurdu ikinci yarının 3’ncü maçında evinde Menemen Futbol Kulübü ile Pazar günü saat 14.00’da oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA