Mezitli HEM’den muhteşem konser | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli HEM’den muhteşem konser


 

Mersin Mezitli Halk Eğitimi Merkezi tarafından ’Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz’ konseri düzenlendi.

Haber Merkezi

 

Mersin Mezitli Halk Eğitimi Merkezi tarafından 'Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz' konseri düzenlendi.

Kursiyerler ve öğretmenlerin katılımı ile düzenlenen Klasik Türk Müziği konseri ilgiyle izlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da , 'Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz' projesi çerçevesinde düzenlenen konsere katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan proje çerçevesinde 13 ilçede, tüm halk eğitimi merkezleri tarafından düzenlenen konserlerin, Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinde gerçekleşeceği kaydedildi.

Konserde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Bakanlığımız tarafından başlatılan 'Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz' projesi, tüm ilçelerimizde halk eğitimi merkezlerimize renk kattı. Korolarımızda yer alan kursiyerlerimiz, büyük bir emekle ve bir o kadar keyifle çalıştılar. Bizler klasik Tük müziğimizin nadide eserlerini dinlerken ne kadar yetenekli kursiyerlerimiz olduğunu da bu sayede bir kez daha görmüş olduk. Bu anlamda bakanlığımıza şükranlarımı sunuyor, konserlerimizde emeği geçen tüm meslektaşlarıma, kursiyerlerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Neşemiz, birliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA