TİY’in umudu kalmadı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’in umudu kalmadı!


 

Verilen sözler tutulmadığı için transfer tahtasını açamadıklarını bu nedenle de maçlara çıkamayacak duruma geldiklerini açıklayan TİY Başkanı Cem Kavalcı, Cum’ya kadar para bulunamaması halinde kulübün kapanacağını açıkladı. Kavalcı son umut olarak Seçer’e gideceklerini ancak umutlu olmadıklarını açıkladı.

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 2. Ligde zor günler yaşayan Tarsus İdman Yurdu kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Başkan Cem Kavalcı tesislerde bir basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Tarsus İdman Yurdu’nun 27 Ocak Cuma gününe kadar yaklaşık 10-14 milyon TL bulamaması halinde transfer tahtasını açamayacağını söyleyen Kavalcı, “Tahtayı açamazsak haftasonu Menemen maçına çıkamıyoruz. Sonrasında puan silme cezaları gelecek ki biz de bu durumda artık ligden affımızı isteyeceğiz” dedi.

 

KIRBIYIK’TAN DESTEK YOK

Kulübün Haziran ayında da 44 milyon TL ödeme yapmak zorunda olduğunu anımsatan Kavalcı, “Önceki başkanlardan Şahin Kırbıyık ile görüştüm. ‘Tahtayı açalım’ dedim. ‘Ben artık para desteği vermem’ dedi. Kırbıyık döneminden kalan borçlarda var. Başkan kendi olduğu dönemde ödemiş ama sonrasında bıraktıktan sonra kalan borçlar ödenmemiş.

Tüm Tarsuslulardan ve İdman Yurdu severlerden özür diliyorum. Çünkü Başkan Haluk Bozdoğan'dan güven alarak ‘transfer tahtasını açtık’ dedim. Güvendim çünkü. Herkesten özür diliyorum.

Haluk Bozdoğan sözlerini tutmadı. Telefona bakmıyor. Allah'a havale ediyoruz ama hesaplaşmasını da biliriz. Bozdoğan nasıl sokağa çıkacak?” dedi.

Kulübün kasasında tek kuruş parası olmadığını bu nedenle transfer tahtasını açamadıklarını aktaran Kavalcı, “Belki bu hafta sonu Menemen maçında sahaya çıkarmayacağız. Genç oyuncular bile kadro çıkarmaya yetmiyor. Sahaya çıkacak oyuncu kalmadı. Mert Can da gitti. Sahaya çıkamayabiliriz” diye konuştu.

 

SON OLARAK VAHAP SEÇER’E GİDİLECEK

“Tek umudumuz Tarsuslu Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Vahap Seçerdir” diyen Cem Kavalcı, şöyle devam etti: “Vahap Seçer'e gideceğiz. Randevu aldık. Ama oradan da bir şey çıkacağını sanmıyorum. Çünkü daha öncede oldu. ‘Kimlere destek vereceğiz çok fazla destek talebi var’ deniliyor. Kısacası Cuma’ya kadar vakit var. Sonrası yok artık. Açamazsak Cuma’ya, kapanıyoruz. Biz kapatmıyoruz. Maçlara bile çıkamayacağız.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA