Mersin’de silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı


 

Haber Merkezi

 

Mersin'de silah ticareti ve kaçakçılığı yaptığı öne sürülen şahıslara yönelik yapılan operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı, 39 tabanca, 2 tüfek, 1 susturucu, 1 çelik yelek, çok sayıda fişek ve şarjör ile çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, silah ticareti ve kaçakçılığı yapan şahısların tespitine yönelik çalışma gerçekleştirdi. 3 şahsın, kiraladıkları özel araç ile yüklü miktarda silah getireceklerine yönelik elde edilen bilgiyi alan ekipler, dron destekli takibi yapılan aracı Mersin otoban uygulama noktasında durdurdu. Araçta yapılan aramada, 39 tabanca, 2 tüfek, 1 susturucu, 1 çelik yelek, çok sayıda fişek ve şarjör, 120 adet uyuşturucu hap, 10.7 gram kokain ile 20 bin lira nakit para ele geçirildi.

Polis operasyon da 3 şüpheliyi de gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelilerin ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA