Toroslar’ın yaylalarında, ulaşım ağı daha da güçleniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’ın yaylalarında, ulaşım ağı daha da güçleniyor


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesinin, yaylalarda gerçekleştirdiği yol yapım, bakım ve yenileme çalışmalarıyla ulaşım ağı daha kaliteli ve konforlu hale geliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Soğucak, Ayvagediği, Hamzabeyli ve Sadiye Mahallelerinde yol açım ve düzenleme çalışmaları yaptı.

 

“İLÇEMİZİN HER NOKTASINA ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “İlçemizin dört bir yanına ulaşımı kolaylaştırmak adına çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Başkan Yılmaz; “Yol yapım çalışmalarımız, merkezde ve yaylalarımızda eş zamanlı olarak devam ediyor. Özellikle yüksek kesimli mahallelerimizde vatandaşlarımızın kışı daha rahat ve konforlu bir şekilde geçirmesi için personelimiz ve ekipmanlarımızla gerekli çalışmaları yapıyor, önlemlerimizi alıyoruz. İlçemizde tespit ettiğimiz ihtiyaçların yanı sıra hemşehrilerimizin taleplerini dinliyor, imkânlarımız ölçüsünde yerine getiriyoruz. Bu çalışmalarla amacımız, kaliteli ve konforlu ulaşım ağımızı ilçemizin dört bir yanına ulaştırmak” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA