Kablo hırsızları yakalandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kablo hırsızları yakalandı


 

Haber Merkezi

 

100 bin TL değerindeki internet ve telefon hatlarının kablolarını çalan hırsızlar kıskıvrak yakalandı.

Yeşil, Bahçe, Girne ve Barbaros Mahalleleri’nde internet ve telefon hatlarının kesildiğini fark eden mahalle sakinlerinin arıza kayıtları üzerine kontrole giden firma yetkilileri tarafından yer altında ve direklerde bulunan toplamda 500 metre ve 100 bin TL değerinde kabloların çalındığı ihbarı üzerine Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Mahallelerden 30’a yakın 120 saatlik kamera görüntülerini inceleyen ekipleri, şüphelilerin olayları kiralık araç ve motosiklet ile gece saatlerinde gerçekleştirdiklerini tespit etti. Kiralık araç GPS verileri ile araza kaydı bulunan sokaklar eşleştirilerek sokaklar üzerinde lögar kapakları altında ve direklerde bulunan kabloları çaldıkları tespit edilen Y.A. A.İ, M.Ş.E., ve M.Ç. isimli 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Sevk edildikleri adli mercilerce M.Ş.E. isimli şahıs adli kontrol ile serbest bırakıldı, Y.A. , A.İ ve M.Ç. isimli şahıslar ise tutuklanarak cezaevine teslim gönderildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA