TARSUS İDMAN YURDU KAPANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS İDMAN YURDU KAPANIYOR


 

Verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine kulübü kapatma kararı aldıklarını açıklayan TİY Başkanı Cem Kavalcı, “Yaşanan bu sürecin ardından takımımızın kapılarına kilit vurulma durumunda kalındığının bilinmesi gerekmektedir” dedi.

BARIŞ ÇOBAN

 

Kuruluşunun 100’üncü yılını geride bırakan TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdman Yurdu, kapanıyor.

Yönetim krizi ile gelen sportif başarısızlı takımı düşme hattına geriletirken 2022 yılı içinde 3. defa genel kurul yapan TİY’de 9 Ocak’ta başkanlığa seçilen Cem Kavalcı, kulübü kapatma kararı aldıklarını  açıkladı.

 

TAKIMIN DURUMU İÇLER ACISI BİR DURUMA DÖNÜŞTÜ

Son olarak transfer tahtasını açamadığı için ligin ikinci yarısına önce Erzincanspor ardından da Düzce maçına altyapı oyuncuları ile çıkarak 4-0’lık mağlubiyetlerle başlayan TİY’de kötü gidişatın durdurulamaması üzerine alınan kararla ilgili Kavalcı şunları söyledi: “Bugün takımımızın içinde bulunduğu durum ne yazık ki içler acısı bir duruma dönüşmüştür. Yönetim Kurulu’muz ile birlikte verdiğimiz mücadelede ne yazık ki yalnızlaştırılmış ve ihanete uğramış bulunmaktayız.

 

“TARSUS İDMAN YURDU SAHİPSİZ BIRAKILMIŞTIR”

Geçtiğimiz haftalarda kulübümüzde gerçekleştirilen basın mensupları ile toplantımızda takımımızın içinde bulunduğu durumdan bahsettiğimizde toplantının hemen ardından kulübümüze belediyeden yetkililer gelmiştir.  Onlarla yapılan toplantının ardından Belediye Başkanımız sayın Dr. Haluk Bozdoğan’ın takımımıza gerekli desteğini vereceğinin sözünü aldık. Üstelik belediye başkanımızın kendisi de bu sözü vermişti. Ardından belediye başkan yardımcıları ve farklı siyasi partilerden meclis üyeleri ile kaymakamımız sayın Kadir Sertel Otcu ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdik. Sayın Kaymakamımız kulübümüzün yanında olduğunu ve destekçisi olacağını dile getirdi. Ne yazık ki bugün içinde bulunduğumuz duruma baktığımızda Tarsus İdman Yurdu sahipsiz bırakılmıştır. Verilen sözler yerine getirilmemekte ve takımımız bugün karanlığa gömülmüş bir haldedir. Çıkan dedikodular üzerine Eski Kulüp Başkanımız sayın Şahin Kırbıyık ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirildi kendisin geri dönmek gibi bir düşüncesinin olmadığını dile getirdi. Yaşanan bu sürecin ardından takımımızın kapılarına kilit vurulma durumunda kalındığının bilinmesi gerekmektedir. Yaşananlar ile ilgili ve bundan sonrası için daha kapsamlı bir basın açıklaması daha sonra yapılacaktır.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA