Altunok, öğrencilerin heyecanına ortak oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Altunok, öğrencilerin heyecanına ortak oldu


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı birinci döneminin sona ermesiyle birlikte, Taşucu Mustafa Özcan İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Karne alan bütün öğrencilerin keyifli bir tatil geçirmelerini dileyen Başkan Altunok, "2022-2023 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Yorucu bir yarı dönem geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem boyunca ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmaların sonucunda karnelerinizi alıyorsunuz. Karne heyecanınıza içtenlikle katılıyor, sizlerle birlikte aynı heyecanı yaşıyoruz. Notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak tatilinizi iyi geçirin." diyerek öğrencilere protokol üyeleriyle birlikte karnelerini dağıttı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA