BİTMEYEN PROJEYE AÇILIŞ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİTMEYEN PROJEYE AÇILIŞ!


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 3,5 yıldır bitirilemeyen ‘Kent Meydanı ve Katlı Otopark’ projesi için açılış yaptı. Projenin meydan kısmı bitse de bitmeyen otopark bölümü için müteahhit ile mahkemelik olduğu bilinen Seçer’in açılış yapması tepki çekti.

HEDİYE EROĞLU

 

Göreve geldiği yaklaşık 4 yıldır başlayıp bitiremediği projelerle eleştirilen Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Vahap Seçer ilginç bir açılışa imza attı.

Vahap Seçer, 3,5 yıldır bitirilemeyen ‘Kent Meydanı ve Katlı Otopark’ projesi için açılış töreni yaptı. Ancak projenin meydan kısmı bitse de bitmeyen otopark bölümü için müteahhit ile mahkemelik olduğu bilinen Seçer’in açılış yapması tepki çekti.

Her fırsatta engellendiği iddiasıyla iktidara yüklenip, hizmet yapamadığı yönündeki eleştirilerin üzerini örtmeye çalışan Seçer’in bitmeyen projeye açılış yapması özellikle sosyal medyada günün öne çıkan konusu oldu. Mersin halkı hizmet beklerken 3,5 yıldır bitirilemeyen projeyi bitmiş gibi göstermeye çalışan Seçer, MESKİ’yi de bölgeye getirerek özellikle trafik yoğunluğunu arttırırken, otopark sıkıntısına çözüm olması beklenen otoparkın akıbeti adeta yılan hikayesine döndü. Temel kazma çalışmalarından itibaren su çıkması nedeniyle sık sık duran otopark inşaatı tamamlanamazken, ilk etapta bir katının kullanılacağı öğrenildi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA