Tarsus’ta hedef 3’te 3 | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta hedef 3’te 3


 

Sıkıştırılmış hafta kapsamında 10 günde biri en yakın takipçisi Fenerbahçe ile olmak üzere 3 maça çıkacak olan Tarsus Kadın Basketbol Takımı, 3’te 3 galibiyet ile şampiyonluk yolunda ilerleyişini sürdürmek istiyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) fırtına gibi esen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ligin 18. haftasında Alanya Belediyesi Antalya Güneşi S.K’ya konuk oldu.

Ligin ikinci yarısına deplasmanda Elazığ’ı 75-59 yenerek galibiyet ile başlayan ve ardından Ege Yapı Urla Gençlik Spor Kulübü’nü 70-65 yenen Tarsuslu Periler, son olarak Alanya’dan galip döndü. Alanya’yı 72-63 skorla mağlup eden Tarsuslu Periler şimdi sıkıştırılmış hafta kapsamında önümüzdeki 10 günde oynayacağı 3 önemli maça kilitlendi.

İlk olarak 21 Ocak 2023 günü saat 14:00’te evinde  HDI Sigorta Yolava VİP’i ağırlayacak olan Tarsus Kadın Basketbol Takımı, 29 Ocak Pazar günü ise Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Tarsus ekibi daha sonra ise Elazığ İl Özel İdare ile karşılaşacak.

 

TARSUS’TA TÜM PLANLAR 3’TE 3 GALİBİYET ÜZERİNE

Çıktığı maçlarda parkeyi rakiplerine dar eden ve yüksek performansı ile göz dolduran bir oyun ortaya koyan Tarsus ekibi, bu maçlardan alacağı galibiyetler ile liderliğini koruyarak, Süper Lig yolunda ki dolu dizgin ilerleyişini sürdürmek istiyor.

Tarsus Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Mustafa Secerlioğlu, sıkıştırılmış haftada 10 günde 3 maç oynayacaklarını ve bu zorlu dönemeci en kazanımlı şekilde atlatmanın planlarını yaptıklarını söyleyerek, “Elimizden geleni yapıp 3’te 3 galibiyet ile bu zorlu süreçten çıkmak istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe ile oynayacakları büyük maçında sıkıştırılmış haftaya denk geldiğini aktaran Secerlioğlu, “Biz lideriz, Fenerbahçe 2. sırada hayli önemli bir maç. Kesin galibiyet parolası ile çıkacağız maça. İlk maçı biz kazanmıştık, tekrar seyircimize Fenerbahçe galibiyetini hediye etmek istiyoruz.

Takımdaki eksikler sakatlıklar var ama gidermeye çalışıyoruz. Şuan Hande Kuzu sakat ve tedavi için İstanbul’a gitti.Bu durum takımın dengelerini bozdu. Ayrıca grip salgını nedeniyle sıkıntılar yaşadık ama elimizden geldiğince takımı diri tutmaya çalışıyoruz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA