Tarsus TSO OSB’de toplandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus TSO OSB’de toplandı


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantısı, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde yapıldı. Başkan H. Ruhi Koçak yönetiminde düzenlenen toplantıda Yönetim Kurulu Üyeleri, OSB ile ilgili gelinen süreci yerinde inceleme imkânı buldu.

Tarsus TSO’nun haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşti. OSB’deki gelişim süreci ve teknik detayların yapılan brifingle detaylı olarak anlatıldığı toplantıda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin bölge için önemli bir fırsat olduğunu söyleyerek, ‘’Tarsus Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinin en güzel örneği bence. Çok doğru bir proje. Şimdi de hep beraber meyvelerini görüyoruz. Öncelikle hızlı ilerliyoruz. Tüm alt yapı ihalelerimizi yaptık. 2023’ün ilk çeyreğinde tüm alt yapı hazır hale gelmiş olacak. İkinci çeyrek sonu itibariyle de hazırız. Şişecam’ın yatırım süreci çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Hatta kapasite artışına gittiler. Aynı şekilde BİM üçüncü tesisini bitirdi sayılır. Dağıtım merkezinin yanı sıra üretim tesisleri de kuruyor. Hatta bitmek üzere. Faaliyete geçen tesislere ek olarak 2023 yılında çok hızla fabrikaların birer birer yükseldiğini göreceğiz. Bu gelişmeler bizi oldukça sevindiriyor’’ dedi.

Toplantı sonrası Başkan Koçak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte OSB alanında incelemelerde bulunarak somut yatırımları yerinde inceledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA