Dinamik meclis şehre daha çok katkı sunacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dinamik meclis şehre daha çok katkı sunacak


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret Borsası eski Meclis Başkanı Aytekin İnç ve Meclis Başkan Vekili Aydın Üstündağ, borsanın yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz ile ekonomi, ticaret, sosyal yaşam, borsanın dünü bugünü ile güncel konularda istişarede bulunan İnç ve Üstündağ ziyaretlerinde yeni yönetim ve meclisi kutlarken, görevlerinde başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yönetim kurulu Başkanı Ali Seçer, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Üyelerimizin teveccühü ile geldiğimiz bu görev ile borsa üyelerimizin yanında Tarsus’a hizmet için de büyük bir sorumluluk üstlendik. Borsamızda dinamik bir meclisle birlikte şehrimize katkı sunacağımıza inanıyoruz” dedi.

Tarsus Ticaret Borsasında 1989 yılında Meclis Üyesi olarak Borsaya hizmette bulunan Aytekin İnç 1998-2013 tarihleri arasında aralıksız Meclis Başkanlığı, Aydın Üstündağ ise 2009-2013 yılları arası Meclis Başkan vekilliği yapmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA