Eğitim yardımının ilk taksiti hesaplara yattı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Eğitim yardımının ilk taksiti hesaplara yattı


 

Toroslar Belediyesi, bu yıl lisans öğrencileri için 3.200 TL, önlisans öğrencileri için 1.600 TL’ye çıkardığı eğitim yardımının ilk taksitini, öğrencilerin banka hesabına yatırdı.

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, üniversite öğrencilerine bir nebze olsun destek olmak istediklerini belirterek; “2022-2023 Eğitim Öğretim dönemini kapsayan eğitim yardımımızın ilk taksitini öğrencilerimizin banka hesaplarına yatırdık. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 “1294 ÖĞRENCİ, EĞİTİM YARDIMINDAN FAYDALANIYOR”

Burs başvurusu koşullarını sağlayan 858 lisans, 436 önlisans olmak üzere 1294 öğrenci, bir defaya mahsus olmak üzere belediyenin karşılıksız eğitim yardımından faydalanıyor.

İkinci taksit ödemeleri ise en kısa zamanda öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.

 

“GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Yılmaz, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgiye ve donanıma sahip gençlerin Türkiye’yi geleceğe taşıyacağını belirterek; “Eğitim önceliğimiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitim alması için çaba gösteriyoruz. İlçemizde okul öncesi eğitiminden üniversiteye kadar öğrenim gören çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Eğitimden kültüre, sanattan spora desteklerimizi sürdüreceğiz. Onların başarısıyla gurur duyuyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA