Play-off yarışında sona yaklaşılıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Play-off yarışında sona yaklaşılıyor


 

Mersin Süper Amatör Ligde normal sezonun sonuna doğru yaklaşıldıkça, heyecan giderek artıyor. Canla başla mücadele eden takımlar, play-off yolunda yara almak istemiyor.

Barış ÇOBAN

 

Mersin Süper Amatör Ligde normal sezonun sonuna doğru yaklaşılıyor. A ve B grubunda play-off için mücadele eden takımlar bu hafta mevcut yerlerini koruyarak haftaya girdiler. A grubunda Mezitli 33 Spor yakın takipçisi Mersin Camspor ile puanları paylaşırken 3’ncü sırada ki Akdeniz Belediyespor yoluna kazanarak devam etti. B grubunun lideri Erdemli Belediyespor Erdemli derbisini kazanarak liderliğini sürdürdü.

 

PUANLAR PAYLAŞILDI

A grubunun lideri Mezitli 33 Spor yakın takipçisi Camspor ile haftanın maçına çıktı.  Dengeli geçen karşılaşmada her iki takımda 1’er gol atarak karşılaşmayı 1-1 tamamladı. Puanları paylaşan ekipler haftayı bulundukları yerde tamamlayarak bir bakıma kayıpsız geçtiler. 39 puan ile liderlik koltuğunda oturan Mezitli 33 hafta sonu Silifke İdman Yurdu ile oynayacak.

Ligde 2’nci sırada bulunan Camspor haftanın maçında Akdeniz Belediyespor’u ağırlayacak. Bir basamak gerisinde bulunan Akdeniz Belediyespor karşılaşmasına çıkacak olan Mavi Beyazlı ekip 6 puan değerinde ki maçı kazanarak play-off yolunda yara almak istemeyecek.

AVANTAJINI KORUDU

A grubunda 3’üncü sırada bulunan Akdeniz Belediyespor 16’ncı haftada ligin dibinde yer alan Tarsus Belediyesi’ni ağırladı. Zayıf rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Mavi Beyazlı ekip karşılaşmayı 4-0 kazanarak ligde ki son haftalara avantajını koruyarak girdi. Akdeniz Belediyespor hafta sonu renktaşı Camspor ile oynayacak. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmayı kazanan 2’nci sıraya yerleşecek.

 

DERBİDE FARK ATTI

B grubunun lideri Erdemli Belediyespor haftanın farklı kazanan takımım oldu. Erdemli derbisin de Erdemlispor ile oynayan Erdemli Belediyespor baştan sona üstün oynayarak derbiyi 5-1 kazanmasını bildi. Ligin tamamlanmasına 3 hafta kala büyük avantajla giren Erdemli Belediyespor hafta sonu evinde lige tutunmaya çalışan Tarsusgücü’nü ağırlayacak.

YÖRÜKLER İNANIYOR

Çıkışını sürdüren Erdemli Yörükspor Erdemli derbisinde Erdemli Limonspor’a konuk oldu. Keyifli ve dengeli geçen karşılaşmada Yörükspor 1-0 kazanarak son 3 haftaya 3’ncü sırada girdi.  Son haftalarda ki çıkışını sürdüren Yörükler hafta sonu evinde Tarsus temsilcisi Çukurova Birlik FK ile karşılaşacak. Play-off şansını kaybetmek istemeyen Yörükler maça mutlak 3 puan için çıkacak.

 

MERSİN FK UYANDI

B grubunda play-off aslanın ağzında . 3 takımın gideceği play-off’a 4 takımın kıyasıya yarışması tansiyonu yükseltiyor. Son haftalarda toparlanarak galibiyet almaya başlayan Mersin FK Akdenizgücü’nü 4-1 yenerek play-off umutlarını sonra ki haftaya taşıdı. Mersin FK hafta sonu Tarsus’ta Tarsusspor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA