ÇBK’da yeni hoca iddialı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK’da yeni hoca iddialı


 

Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi’nin yeni koçu Roberto Iniguez düzenlenen basın toplantısında hem ligde hem de Avrupa başarıyı amaçladıklarını söyledi.

BARIŞ ÇOBAN

 

Ekrem Memnun’un görevine son verilmesinin ardından Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi baş antrenörlük görevine İspanyol koç Roberto Iniguez'i getirdi. İspanyol koç Euroleague'de yarın oynanacak Landes maçı öncesi basının karşısına geçti.

Geçmişte Fenerbahçe'de çalışan Iniguez yeniden Türkiye'de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Çukurova Basketbol'un Avrupa'daki en iyi organizasyonlardan biri olduğunu kaydeden Iniguez, "Avenida'da uzun süre görev aldım oradan ayrılmak kolay olmadı. Ancak oradaki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Çukurova daha önce de teklifte bulundu. Artık buradayım ve önümüzdeki karşılaşmalara hazırlanacağız. Takımdaki bir çok oyuncu ile daha önce çalıştım. Takıma ve oyunculara inanıyorum" dedi.

Toplantıda İspanyol baş antrenöre eşlik eden genel menajer Ender Ünlü de hedeflerinin ligde ve Avrupa'da kupa kaldırmak olduğunu belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA