3 kupaya 4’üncü koç! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3 kupaya 4’üncü koç!


 

Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi, kupalara talip olduğu kadar hoca transferi ile gündemde!

HEDİYE EROĞLU

 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nde neler oluyor? Sezon başı yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren, ligin üstünde kadro kurulduğu iddiaları ile sezona giren Lacivert Turunculu ekipte son haftalarda arka arkaya alınan mağlubiyetler tartışılmaya başlandı. Sezona 3 kupa parolası ile başlayan ancak şuana kadar 4 hoca ile çalışıp daha sonra yollarını ayıran Mersin ekibinde sürekli hoca değişmesi yönetimin yetersiz olduğu, paraların yanlış harcandığı konuşulmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Avrupa’da lider Sopron’a yenilen Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi, ligde ise Botaş’a 66- 56 yenilmesi bardağı taşırmıştı. Sürekli alınan kötü sonuçların ardından faturayı teknik patrona kesme alışkanlığı kaldığı yerden devam ediyor. Kısa süredirtakımın başında olan son koç Ekrem Memnun ile yollarını ayıran yönetim bu defa daha önce Fenerbahçe’de görev yapan Roberto Iniguez ile anlaşıldı.

 

SON KURBAN

Çukurova Basketbol Baş Antrenörlük görevi için İspanyol Koç Roberto Iniguez ile anlaşma sağladı. Ciddi bütçelerle kurulan takıma, aynı şekilde hatırı sayılır koç’larla anlaşan ancak bir türlü dikiş tutturamayan Mersin ekibinin son kurbanı İspanyol koç oldu. Bir dönem Fenerbahçe’yi çalıştırsan, geçen sezon İspanya liginde Avenida’yı çalıştırmış tecrübeli koç ile anlaşarak Mersin’e getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA