Mersin polisi dolandırıcıları yakaladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin polisi dolandırıcıları yakaladı


 

Haber Merkezi

 

Emniyet ekipleri, 250 Bin TL değerinde zücaciye çalan dolandırıcıları yakaladı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine müracaat eden mağdurlardan  alınan ifadelere göre; Gaziantep’te faaliyet gösteren bir firmada sevkiyat elemanı olarak çalıştıklarını, şüpheli L.Y isimli şahsın Mersin’e 250 bin TL değerinde züccaciye ürünü siparişi verdiğini, ürünlerin Mersin’e sevkini sağladıklarını ve Toroslar ilçesi Çukurova Mahallesindeki bir depoya indirdiklerini, şüpheli L.Y ödemeyi dolar bozdurarak nakit olarak yapacağını beyan ederek dolar bozdurmaya gittiğini, ancak şahsın ortadan kaybolduğunu, dolandırıldıklarını anlamaları üzerine ürünlerin indirildiği depoya gittiklerinde ürünlerin yerinde olmadığını fark ederek şikayette bulundular.

 Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren L.Y  ve O.Y isimli şüpheli şahıslar olduğu tespit edildi. Mağdurların şikâyetine konu ürünlerin ilk depodan Toroslar ilçesinde başka bir depoya aktarıldığı tespit edildi. Her iki depoda yapılan arama neticesinde mağdurların şikâyetine konu ürünler bulunarak talimat gereği mağdurlara teslim edildi ve şüpheli L.Y ve O.Y yakalandı.

 

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA