Karacailyas coştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Karacailyas coştu


 

Mütevazi kadrosu ile Süper Amatör Ligde mücadele etmesine rağmen sergilediğin futbol ile spor kamuoyunun taktirini almayı başaran Karacailyas Veteranlar Kulübü hafta sonu oynadığı 3 kulvar da 2 galibiyet 1 beraberlik alarak haftaya damga vurdu.

BARIŞ ÇOBAN

 

Karacailyas Veteranlar Kulübü hafta sonu oynadığı 3 kulvar da 2 galibiyet 1 beraberlik alarak haftaya damga vurdu. Mütevazi kadrosu ile Süper Amatör Ligde mücadele etmesine rağmen sergilediğin futbol ile spor kamuoyunun taktirini almayı başardı. Hafta sonu ilk olarak öğlen saat 12.00’da 40 yaş kategorisinde Orta Anadolu Masterler federasyonun düzenlediği ligde Aksaray temsilcisi Aksarayspor’u 5-0 yenerek ligde 2’nci sıraya yükseldi. Maçta attığı 3 golle maça damga vuran Hasan maçın adamı oldu.

Günün ikinci maçında Süper Amatör Ligde mücadele eden Karacailyas lige tutunmaya çalışan İdman Yurdu 1925 ile karşılaştı. 6 puan değerinde ki karşılaşma nefesleri kesti. Bu önemli karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Altın değerinde hanesine 1 puan yazdıran Karacailyas  puanını 12’ye çıkardı.

Günün son maçında Karacailyas bu defa 50 yaş kategorisinde Aksarayspor ile karşı karşıya geldi. Tempolu ve keyifli geçen maçta uzun süredir sakatlılarla boğuşan, sahalara ne zaman döneceği hep tartışılan Şenol Kırsakal maça ilk 11’de çıkarak her kesi şaşırttı. Uzun zamandır sahalardan uzak kalmasına rağmen kalitesinden bir şey kaybetmeyen Kırsakal ilk yarı maça damga vurarak sahayı terk etti.

AKYÜREK’TEN TEŞEKKÜR

Karacailyas’ın baş antrenörü Mehmet Akyürek maçın ardından yaptığı açıklamada kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Akyürek bu hafta sonuna çok iyi hazırlandık. Amacımız 3’te 3 yapmaktı. Ancak Süper Ligde mücadele eden ekibimiz berabere kaldı. Bu zor koşullarda 1 puan da iyi olduğunu düşünüyorum. 40 ve 50 yaş kategorilerinde farklı kazanan sporcu kardeşlerimi başta olmak üzere sahamıza gelerek bize destek veren her kese çok teşekkür ediyorum.

Oynanan maçlarda sakatlık yaşayan Mustafa Akı, A Etilo Beşir ve Metin İlgine acil şifalar diliyorum Sakatlık yaşayan sporcu kardeşlerimizi önümüzde ki maçlara yetiştirmek için tüm şartları zorlayacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA