Tarsus, aydınlığın kenti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus, aydınlığın kenti


 

Tarsus Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Anadolu Rock Müziği’nin Usta Sanatçısı Ali Altay’ı Tarsuslularla buluşturdu. Eserleri ve sahne performansıyla coşkulu bir akşam yaşatan Altay, Tarsuslu sevenleri tarafından ayakta alkışlandı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Bu kent kültür kenti, felsefe kenti, aydınlığın kenti. Tarsuslu olmaktan gurur, Tarsus’ta yaşamaktan ise onur duyuyorum. Atatürk ile kalın, hoşça kalın.” dedi.

Haber Merkezi

 

Anadolu Rock Müziği’nin usta sanatçısı Ali Altay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel Tarsus’ta sahne aldı. Birbirinden değerli eserleri seslendiren Ali Altay, şarkılarını günün anlamına binaen tüm Tarsuslular için söyledi.

 

“TARSUSLU OLMAKTAN GURUR, TARSUS’TA YAŞAMAKTAN İSE ONUR DUYUYORUM”

Tarsus’ta sanata ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Anadolu müziğinin güçlü temsilcisi Ali Altay konseri büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Bu anlamlı günde bizlerle olan kıymetli basın mensuplarımıza, hemşehrilerimize ve eşsiz dinletisi için sanatçımız Ali Altay’a teşekkür ederiz. Bu kent kültür kenti, felsefe kenti, aydınlığın kenti. Tarsuslu olmaktan gurur, Tarsus’ta yaşamaktan ise onur duyuyorum. Tarsus’umuzda sanata ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Atatürk ile kalın, hoşça kalın.” ifadelerini kullandı.

“İL’LE DE TARSUS DİYEREK ÇIKTIĞINIZ BU YOLDA HER ZAMAN DESTEKÇİNİZİZ”

Tarsus’ta olmaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Usta Sanatçı Ali Altay, “Kıymetli Başkanımız Haluk Bozdoğan’ın daveti ile bugün bir Tarsuslu olarak hemşehrilerimle buluştum. Eşsiz bir konserdi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle muhteşem bir konser gerçekleştirdik. Tüm bu duygularımızı başkanımıza borçluyuz. İl’le de Tarsus diyerek çıktığı bu yolda her zaman destekçiniziz.  Bizleri sizlerle buluşturduğu için kıymetli doktorumuza ve ekibine çok teşekkür ederiz.” dedi.

 

“İYİ Kİ BU KONSERE GELDİM”

Konseri çok beğendiğini söyleyen Duayen Gazeteci Yakup Boncuk “Bugün Haluk Başkanımızın bize hediyesi olduğu için konsere geldim. Bir iki parça dinleyip gidecektim.Fakat iyi ki bu konsere geldim. Sonuna kadarda kaldım. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“TARSUS ARTIK KABUĞUNU KIRIP İL’LE DE TARSUS DEMELİ”

Yapılan bu programın düşünülmüş olmasının gurur verdiğini belirten Gazeteci Mustafa Mahir İşyaran  “Güzel bir ortam. Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Sayın Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın böyle bir etkinlik yapıp basını hatırlaması bize onur verdi. Böyle etkinliklerin sürekli olması lazım. Tarsus artık kabuğunu kırıp İl’le de Tarsus demeli.” ifadelerini kullandı.

Konserin çok güzel geçtiğini kaydeden bir izleyici “Konser çok coşkulu geçti. İyi geldim. Tarsus Belediyesi’ne ve Başkanımız Haluk Bozdoğan’a bu gün için teşekkür ederiz.” şeklinde ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA