BANKAMATİK BAŞKAN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BANKAMATİK BAŞKAN!


 

Göreve geldiği günden buyana bankamatik çalışanlara açtığı savaşla övünen ve bu iddiasıyla binlerce işçiyi işten çıkartan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 8 aydır hiçbir iş yapmadan maaş alan eşinin akrabası Ahmet Tarakçı’yı görmüyor!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de herkesin gözü önünde Büyükşehir Belediyesi’nde bankamatik çalışan olarak aylardır maaş alan Ahmet Tarakçı tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Uzun yıllar Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde il müdür vekilliği, şube ve ilçe müdürlüğü gibi çeşitli görev yapan Tarakçı, CHP’li Büyükşephir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in seçimi kazanıp koltuğa oturması ile 2019 yılında yeni bir başlangıç yaptı.

Burhanettin Kocamaz döneminde kapatılan Spor Daire Başkanlığını yeniden hayata geçiren Vahap Seçer eşinin akrabası Ahmet Tarakçı’yı spor dairesinin başına getirdi.

Sık sık başarısız organizasyonlarla gündeme gelen ve spor dairesi çalışanlarına adeta kök söktürdüğü iddia edilen Tarakçı tepkilerin ayyuka çıkması ile 2022 yılı Nisan ayında apar topar görevinin alındı.

Tarakçı’nın yerine Mersin sporunun başarılı isimlerinden Emrullah Taşkın getirilirken, bu göreve değişikliği ile spor dairesi yeniden hareketlendi.

 

DAİREYE UĞRAMIYOR MU?

Ancak makamını kaybetmesine rağmen 2022 yılı Nisana ayından buyana hiçbir görevlendirme yapılmadan düzenli şekilde maaş almaya devam ediyor.

Her hangi bir görev ataması olmayan, bankamatik olarak adlandırılan sınıfın içinde yer alarak maaş almayı sürdüren Tarakçı’ya ilk tepkiler artarak devam ediyor.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 8 aydır hiçbir iş yapmadan maaş alan eşinin akrabası Ahmet Tarakçı’yı görmezken, Tarakçı’nın şehir dışında olduğu daireye dahi uğramadığı iddia ediliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA