Sözleşme taşeron işçileri sevindirdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sözleşme taşeron işçileri sevindirdi


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediyede çalışan 140 taşeron işçinin sendika sözleşmesini imzaladıklarını söyledi.

Belediye Garaj Amirliği sosyal tesislerinde işçiler ve sendika temsilcileriyle bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Belediyemizde taşeron işçi statüsünde çalışan 140 arkadaşımızı yakından ilgilendiren sendika sözleşmesini bugün burada sizlerin huzurunda gerçekleştiriyoruz. Bu sözleşme ile birlikte belediyemizde çalışan diğer işçi arkadaşlarımız gibi 140 arkadaşımız da aynı haklara sahip olacaklar. Sendikalı olarak iş güvencesine kavuşan işçilerimiz, önümüzdeki süreçte maddi ve sosyal açıdan pek çok imkandan faydalanacak. Maaşlarda iyileştirme ve sosyal desteklerden de yararlanacak olan taşeron işçilerimiz, zaman içinde çeşitli ikramiye haklarına da kavuşacaklardır. Bizler de çalışanlarımızın rızkını kazanırken yarınları ile ilgili kaygıları olmaması için belediyemiz bünyesinde taşeron işçi olarak çalışan 140 arkadaşımızı sendikalı yaptık. Tüm çalışan arkadaşlarımızın haklarını korumak ve daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak benim öncelikli görevlerim arasındadır. Haklarınızın korunması konusunda bir şüpheniz olmasın bu zamana kadar yaptığımız gibi bundan sonrada daha sağlıklı ve verimli çalışmanız için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Çünkü biz sizlerle bir aileyiz. Birbirimizin mutluluğunu ve üzüntüsünü birlikte paylaşıyoruz. Tüm işçi kardeşlerime hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Hak-İş Konfederasyonu Karaman İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Karaman Şube Başkanı Mustafa Karakaş’ta konuşmasında, imzalanan sözleşmenin Silifke Belediyesinde çalışan 140 işçiye ve sendikalarına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Karakaş, “Her zaman işçinin yanında olan ve onların haklarının korunmasında hassasiyet gösteren Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a da çok teşekkür ediyorum, sözleşmemiz hepimize hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA