‘Sağlıkta şiddet milli bir sorun haline geldi’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Sağlıkta şiddet milli bir sorun haline geldi’


 

Haber Merkezi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Güran Dinçer, Mersin Şehir Hastanesinde görevli kadın doktorumuzun görevi başındayken iki kişi tarafından darp edilmesini kınadı.

Başkan Dinçer; “Giderlerse gitsinler diyerek bu kutsal mesleği itibarsızlaştıran mevcut iktidarın yanlış politikaları ve şiddeti önleme konusundaki yetersizliği, sağlık çalışanlarımızın canına kast eder hale gelmiştir” dedi.

Darp edilen doktorumuzun çaresizlik içinde, yılın ilk doğan bebeğini paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya mektup yazarak “yılın ilk sağlıkta şiddet olayını da yayınlamasını” istediğini hatırlatan Başkan Dinçer, “Ülkemizde hekimlik mesleğini yapılamaz hale getiren sağlıkta şiddet olayı, uygulanan yanlış politikalar ile maalesef halkımızın sağlığa ulaşmasının önüne geçen toplumsal bir sorun haline gelmiştir. Mevcut hükümet, sağlık çalışanlarımızın canını koruma konusunda acziyet içindedir. Artık yeter deme vakti gelmiştir.” dedi

DEVA Partisi olarak hazırladığımız Sağlıkta Atılım Eylem Planımızda bu konuda yapacaklarımızı kamuoyu ile paylaştık. DEVA iktidarında hekimlerin mesleki saygınlıklarını ve can güvenliğini koruyacağız. Sağlık çalışanlarının yaşam kalitelerini yükselteceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA