Silifkeli çocuklar buz pistine kavuştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifkeli çocuklar buz pistine kavuştu


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Toros mahallesinde hizmete sundukları buz pistinde çocuklar, gençler ve vatandaşlarla buluştu.

Toros mahallesi kapalı pazar yeri yanında halka açık ücretsiz olarak hizmete açtıkları buz pistine giden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, burada çocuklar ve gençler tarafından coşku ve sevinçle  karşılandı.

Belediye Başkanı Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak hizmete açtığımız buz pistinden çocuklarımız, gençlerimiz ve vatandaşlarımız faydalanmaktadır. Eğitmenler nezaretinde buz pistine çıkan çocuk ve gençlerimiz burada keyifli bir zaman geçirmektedir. Her çocuğun, her gencin başka şehirlere buz pistine gidemeyeceğini düşünerek böyle bir hizmeti Silifkeli hemşeherilerimizle buluşturdum. Gençlerimiz, çocuklarımız ve ailelerimizin memnuniyetleri bizleri son derece sevindirmektedir. 23 Ocak’ta sömestre tatiline girecek olan öğrencilerimize bir karne hediyesi olarak ta sunacağımız bu hizmetten tüm halkımız ücretsiz olarak faydalanmaktadır. Çocuklarımıza  ve gençlerimize yönelik yaptığımız bu yatırımların geleceğe yapılan bir hizmet olduğuna inanıyorum. Bu hizmetimizle birlikte gençlerimiz ve çocuklarımızı aynı zamanda spora da teşvik etmiş oluyoruz. Son derece güvenli ve korunaklı bir alan üzerine kurduğumuz buz pistinde çocuklarımız ve gençlerimiz güvenle spor yapabilme imkanı bulmaktadır. Gençlerimiz bu pistte spor yaparken her ne kadar hava soğukta olsa sporun sıcaklığını gönüllerinde hissetmektedirler. Bu durumda bizleri son derece mutlu etmektedir. Burada en önemli konulardan biri de son birkaç yıldır ülkemizin de gündeminde olan “Mavi Kapak Toplama Kampanyası”na biz de bu vesile ile destek olmak istiyoruz. Buz pistine gelen çocuklarımız, gençlerimiz ve ailelerinden mavi kapak getirmelerini rica ediyoruz. Kampanya ile birlikte biz de  tekerlekli sandalye alamayan ihtiyaç sahiplerinin bu isteğine destek olacağız” diyerek önemli bir çağrıda da bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA