Silifke’de düğün salonu kiralarına ‘zam’ yok | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de düğün salonu kiralarına ‘zam’ yok


 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediyeye ait düğün salonu fiyatlarında artış yapmadıklarını açıkladı.

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan toplantı gündemini oluşturan maddeleri görüşmek üzere Sadık Altunok başkanlığında toplandı. Gündeme gelen maddeleri görüşen ve maddeler üzerinde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan üyeler, bu maddeleri oy çokluğu ile karara bağladılar. Sözleşmeleri personellerin ücretlerinin belirlenmesi, Emlak ve İstimlak müdürlüğünden gelen evrakların görüşülmesi ve 2023 yılı içerisinde görev yapacak meclis denetim komisyonu üyelerinin seçilmesini oy çokluğu ile karara bağlayan meclis üyelerinin uyumlu çalışmaları da dikkatlerden kaçmadı.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok konuşmasında, “Belediye olarak 2022 yılında çok güzel çalışmalar ve projelerimizi hayata geçirdik. Halkımıza ve şehrimize yönelik hizmet ve projelerin hayata geçirilmesinde siz değerli meclis üyelerimizin de katkısı büyük. 2023 yılı içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yürüterek şu anda devam eden projelerimizi halkımızla buluşturma gayreti içerisindeyiz. Verdiğiniz destekler ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı tüm belediye meclis üyelerimize, belediye çalışanlarımıza ve birim amirlerimize teşekkür ediyorum. 2023 yılı içerisinde görev yapacak olan meclis denetim komisyonu üyeleri Mustafa Beceren, İbrahim Akça, Feti Çetin, Nail Özkan ve Kadir Senir’e de çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

DÜĞÜN SALONU ÜCRETLERİNE ZAM YOK

Belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel projelere de ayrı bir önem verdiklerini belirten Başkan Altunok, “Önemle üzerinde durduğumuz projelerin başında yeni evlenecek gençlere sağladığımız destekler gelmektedir. Fırsat buldukça yeni evlenen gençlerin nikah, düğün ve nişan törenlerine katılarak onları ve ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmamaya özen gösteriyorum. Belediye düğün salonlarından faydalanmak isteyen çiftlerimize sağladığımız desteği 2023 yılında da sürdürmeye kararlıyız. 2022 yılında uyguladığımız düğün salonu kiralarını bu yıl da yani 2023 yılı içerisinde de 500 TL olarak belirledik. Uygulamamız bu şekilde devam edecektir.  Günümüzde gençlerin en çok maddi sıkıntıya düştüğü konu evlilik olmuştur. Aile kurmada büyük maliyetler isteyen ebeveynler, ev döşemesi, salon kiralaması düğün merasimleri ve takılar evlenecek olan çiftlerimizi zorlamaktadır. Evlilik, aileleri ciddi manada borçlanmanın altına koyuyor. Borçlanma sonucunda evliliğin devamında ise ailelerde ciddi çatışmalar ve mutsuzluklar baş gösteriyor. Belediye olarak evliliğin aile toplumunun en önemli dinamiklerinden bir tanesi olduğunu biliyoruz. Mutlu yuvaların mutlu gelecekler inşa ettiğine inancımız tamdır. Bu vesileyle yeni evlenecek olan çiftlerimizin mutluluğuna küçük de olsa bir katkı sunmak istedik. Bu nedenle düğün salonu kiralarını artırmadan 500 TL olarak belirledik. Belediye olarak bu tür sosyal projelerimize devam edeceğiz” diyerek oturumu kapattı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA