Silifke’de yeni doğanlara ‘hoş geldin’ ziyareti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de yeni doğanlara ‘hoş geldin’ ziyareti


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 2023 yılının ilk günlerinde dünyaya gelen bebekleri ve yeni çocuk sahibi olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak oldu.

2023 yılının ilk günlerinde dünyaya gözlerini açan bebekleri ve ailelerini hastanede ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Bebekler; dünyaya gözlerini ilk açtığı andan itibaren tüm yaşamımızı değiştirir ve içimizi tarifi imkansız bir sevinçle doldurur. Aileler ise bu mutluluğu tüm sevdikleriyle paylaşmak İster. Bende 2023 yılının ilk gününde bebek sahibi olan aileleri bu özel ve mutlu günlerinde yalnız bırakmadım. Bugün dünyaya gelen iki erkek bebeğin anneleri Nazlı Yeşil ve Fatma Betül Üncü’yü de hastanede ziyaret ederek onların sevinç ve mutluluklarını paylaştım. Bir bebek mutluluğunu gülümseyerek anlatır. Biz de yeni doğan yavrularımızı ziyaretlerimizle güldürmek ve ailelerini de mutlu etmek istiyoruz. İnşallah, sağlıklı ve huzurlu bir ömürleri olur” diye konuştu.

Ziyarette her aileye hayırlı olsun, gözünüz aydın dileğinde bulunan Başkan Altunok ayrıca ailelere çeşitli hediyeler de verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA