‘Öğretmenlik kutsal bir meslek’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Öğretmenlik kutsal bir meslek’


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, haftanın öğretmeni olan Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Saygı Özsaraç ile bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, her hafta yürütülen başarılı ve örnek nitelikteki çalışmalarla görev yaptıkları ilçelerince belirlenen haftanın başarılı öğretmenleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Koca, bu çerçevede, alanında oluşturduğu fark, eğitime sunduğu katkılar ve başarılı çalışmaları ile bu haftanın öğretmeni olan Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Saygı Özsaraç'ı misafir etti. Adem Koca, "Öğretmenlik çok büyük özverilerle yapılan, en büyük ödülü ise paha biçilemez bir manevi zenginlik olan kutsal bir meslektir. Yürüttüğünüz özverili ve örnek nitelikteki çalışmalar, öğretmenlik görevlerinizin yanı sıra idarecilik alanında gösterdiğiniz üstün çabalardan dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, bu kutsal meslekte başarılarınızın devamını temenni ediyorum" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA