Yangınlarla mücadelede yeni yöntem | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yangınlarla mücadelede yeni yöntem


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü makine parkında bulunan kamyon, orman yangınları mücadele hizmetlerinde kullanılmak üzere Antalya Orman Bölge Müdürlüğünce mobil yangın yönetim aracına dönüştürüldü.

Antalya Orman Bölge Müdürlüğünden görevlendirilen ilgili teknik eleman, yangın yönetim aracını kullanacak şoförlere ve teknik personele donanımlar ve kullanım konusunda bilgiler aktardı.

Yeni dizayn edilen mobil yangın yönetim aracı en son teknoloji ile donatılmış olup, kendi enerjisini üretebilen ve aynı zamanda da jeneratörle desteklenen bir yapıda. Uydu bağlantılı haberleşme sistemi ile de alınan tüm görüntüler yangın yönetim aracındaki led ekranlarında izlenilmekte ve yangınla ilgili genel bilgilere sahip olunuyor. Aynı zamanda içerisinde 7 kişi kapasiteli toplantı bölümü bulunuyor.

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, “Yangın Yönetim Aracının olumsuz şartlarda hizmet verebilecek olmasından dolayı yangınla mücadelede büyük katkılar sağlayacaktır ’’ dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA