MERSİN SMMMO’DAN ÜYELERİNE BÜYÜK HİZMET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN SMMMO’DAN ÜYELERİNE BÜYÜK HİZMET


 

Mersin’de 2 bini aşkın üyesi bulunan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO) girişimleriyle Vergi Dairesi’nde mali müşavirlerin ve mali müşavir adaylarının kullanacağı özel bir birimi törenle hizmete açıldı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda (Mersin SMMMO) Mayıs ayında yapılan 24. olağan genel kurulda göreve gelen yeni yönetim, söz verdiği hizmetleri bir bir hayata geçiriyor. Son olarak Mersin SMMMO’nun girişimleriyle Vergi Dairesi’nde mali müşavirlerin ve mali müşavir adaylarının kullanacağı özel olarak düzenlenen çalışma birimi törenle hizmete açıldı.

Açılışa; Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, Mersin SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili, Vergi Dairesi grup müdürleri ve vergi dairesi müdürleri ayrıca mali müşavirler odası yönetim kurulu, danışma kurulu ve meslek mensupları katıldı.

Mükellefinin eli ayağı, kamu otoritelerinin gözü kulağı, ticari hayatın hafızası,ülke ekonomisinin teminatı olan mali müşavirler için çok önemli bir hizmet olan çalışma alanı meslek mensuplarından tam not aldı.

 

ÜYELER İSTİYOR YÖNETİM YAPIYOR

Mersin SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili, seçim sonrası hızlı bir tempoyla çalışmayı sürdürdüklerini söyleyerek, “Seçimlerde 'Birlikte Yöneteceğiz, Birlikte Üreteceğiz' sloganıyla hareket ettik. Bugün uygulamalarımız ile bunu hayata geçiriyoruz. Mersin SMMMO'nun kent genelinde 2 bin 100 üyesi olup öncelikle üyelerimiz ile güçlü bir iletişim ağı kurduk. Katılımcı bir anlayışla 3 yıllık yol haritamızı çizdik ve bu doğrultuda başarıyla ilerliyoruz. Bu noktada üyelerimizden aldığımız talepler doğrultusunda hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. İşte bunlardan biri de bugün burada açılışını yaptığımız merkezimiz” dedi. 

 

YAZIŞMA, BİLGİ NOTU, DİLEKÇE ANINDA ÇÖZÜLECEK

Merkezi açmalarındaki en büyük etkenin üyelerinin işlerini kolaylaştırma çabası olduğunu aktaran Başkan Türkili, meslektaşlarının günümüz modern imkanlarından fayda sağlayarak işlerini yürütebilmesinin hayatlarını kolaylaştırabileceğini aktardı.

“Ayrıca bu merkezdeki amacımız hızlı ve yerinde müdahaleye imkan tanımak” diyen Mersin SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili, “Bu merkezi açarak, Vergi Dairesi’nde mükellef nezdinde olası bir konu ile ilintili bir yazışma, bilgi notu, dilekçe gibi gereksinimleri direk buradan karşılamayı sağlamak istedik. Mükellefin olası sorununu çözümlemek için internet ve her türlü alt yapının olduğu çalışma birimimizden Mersin’deki tüm meslek mensupları yararlanabilecek” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA